سلام دوستان داداشم ۱۴ سالشه چشمش شبکه چشمشو عمل کردیم و دیگ چشمش نمیبینه و ظهرها نمیخابه شب هاهن اعصابش نمیکشه بخاطر اینکه من براش چایی نیوردم زد گوشیشو شکست دوستان چیکار کنم داداشم ظهرها بخابه از ۹ صب بیدار میشه تاشب ساعت ۱۲ و۱ شده الان نخابیده اعصابش نمیکشه و ظربه میزنه ب بقیه چیکارکنیم؟ 😐 داداشم دیونس الان میگم قرص بخوره قبلا تصادف کرده سرشو عمل کرده تو راه شمال و دیشو بابام گرفت خورد دادش با زنش عشقو حال کردن مادرم بدبخت داره حرص برادرمو منو میخوره 😔 بابای الدنگم گرفت دیه داداشمو خورد بازن دومش عشق میکنن ۵ سال پیش ۵۰ میلیون گرفتن مادرم اعتراض زده بودش اون وقت ها بیشترم گرفت پول ی خونه رو گرفت ولی چ فایده بابام خونه خرید برای خودش و چی بگم والا خستم از زمونه هی بمیرم فقط...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه قرص ماشین نصفشو حل کن تو آب یا چاییش ببین نمیخوابه
من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲
یعنی چی که شبکه چشمش عمل کردیم دیگه نمیبینه مشکل چشمش چی بود
انقدر کار کشیدن ازش قبلا تصادف کرده بوده بخاطر سرش عمل پلاستیکیم شده عملش کردن داداشمو سرشو اهوو و اینکه چشمش اب مروارید هم داشت بچگی زد چشمش تو این چن ماه پیشم کور شده الان روغن چش داداشمه