2777
2789
عنوان

پایه گذاری دندون

175 بازدید | 12 پست

سلام

دندونمو رفتم عصب کشی کنم یه طرفش چون ریخته دندونپزشکی بهم گفته باید برای دندونت دوتا پایه بزاری و بعد روکش کنی

من متوجه نمیشم پایه چیه نکنه همون پایه ای که پیچ و مهره برای ایمپلنت میکننه؟

اینجوری باشه که همه میگن خیلی درد میگیره 

همینجوریش که عصب کشی کرده روزی ۴ تا ژلوفن میخورم امپول کترولاک هم زدم کمتر اثر داشت 

کسی تاحالا موقع ترمیم عصب کشی واسه دندونش پایه گذاشته؟

خیلی از دردش میترسم

پایه همون پیچحالا به نسبت جا یه کم پیچ بلند یا کوتاهنترس برو کارت رو انجام بدهاصلا از عصب کشی سخت تر ...

خدایی این چن وقته اینقدر درد کشیدم دیگه از هرچی درده فراری شدم

پایه گذاشتن فرو میکنن توی فک 

بدبخت شدم دیگ حالا درد اونم هست😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی این چن وقته اینقدر درد کشیدم دیگه از هرچی درده فراری شدمپایه گذاشتن فرو میکنن توی فک بدبخت شدم ...

نه من ایمپلنت کردم

فقط دردش برای اون روز هست

برو انجامش بده

اون روز هم ژلوفن کامپاند از داروخونه بگیر هر شش ساعت بخور تا درد کمتر بشه و تمام

Be nice😊

نه من ایمپلنت کردمفقط دردش برای اون روز هستبرو انجامش بدهاون روز هم ژلوفن کامپاند از داروخونه بگیر ه ...

الان دارم ژلوفن هرروز میخورم 

واقعا فکم خیلی تیر میکشه 

خداکنه سری بعدی بعد از پایه گذاری و پرکردنش دیگ عذابی نداشته باشم😪

ممنونم از شما یکم خیالم راحت شد 

الان دارم ژلوفن هرروز میخورم واقعا فکم خیلی تیر میکشه خداکنه سری بعدی بعد از پایه گذاری و پرکردنش دی ...

تو ژلوفن کامپاند از داروخونه بگیر

آب رو آتیشه

قوی تر از ژلوفن معمولی

Be nice😊

تو ژلوفن کامپاند از داروخونه بگیرآب رو آتیشهقوی تر از ژلوفن معمولی

از همون دارم میخورم

رنگشم ابیه 

فک کن روزی چن تا میخورم

اره الان تا چن ساعت که میخورم خوبه

ولی همینکه از وقتش میگذره دوباره شروع میشه