2777
2789

هزینه هاش چجوریه

کدوم دکتر؟

اگه میدونین راهنماییم کنین

چندساله دیسک کمر دارم از پارسال میزنه به پام 

الانم چندوقته پای راستم بی حس شده

خیلی میترسم نمیدونم چیکارکنم

شما جای خواهرم بگین چیکارکنم 

یکی میگه عمل نکن بدتر میشه

یکی میگه عصب پا که بی حس بشه دیگه تمومه هیچوقت بدنمیگرده بی اختیاری و اینا...

ینی چشماش چه رنگی بود💔

دایی منم عمل کرد خوب نشد 

ببین دیسک عمل کردن به معنای خوب شدن نیست

یکی که دیگه داره زنجر میکشه میره عمل میکنه که درد نکشه

ولی بعد عمل دیگه نباید دست به سیاه و سفید بزنه کل عمرش دیگه باید استراحت مطلق باشه وگرنه درد بازم میاد

هیچ خبری نیست ...😉

من دیدم دو نفر عمل کردن خوب شدن 

دور ادور میشناختم

در جریان دکترو مخارج نیستم

فقط شنیدیم از دیسک دور از جون زمین گیر شدن

طوری که مامانم رفته بود عیادت 

مامانم گریه کرده بود

گفت دلم سوخت یه مردی از درد گریه کنه

ولی بعد عمل خوب شدن شکر خدا

دیگه نقاهت و مشکلاتی که حین عمل و بعد عمل داشتن من در جریان نیستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دایی منم عمل کرد خوب نشد ببین دیسک عمل کردن به معنای خوب شدن نیستیکی که دیگه داره زنجر میکشه میره عم ...

استراحت مطلق؟!پس براچی عمل کرد

چندسالشه

ینی چشماش چه رنگی بود💔
من دیدم دو نفر عمل کردن خوب شدن دور ادور میشناختمدر جریان دکترو مخارج نیستمفقط شنیدیم از دیسک دور از ...

ینی الان راه رفتنشون مشکلی نداره دیگه؟

ینی چشماش چه رنگی بود💔
استراحت مطلق؟!پس براچی عمل کردچندسالشه

36 سالش بود 

عمل برا وقتی که حتی نمی تونی چهار قدم راه بری و کار های شخصی خودتو انجام بدی 

داییم بیمارستان خصوصی و گرون ترین دکتر هم رف عمل کرد بعد چند ماه دیگ پاشد رفت سر کار از اولش هم بدتر شد 

الان دیگه کارشو ول کرده استراحت میکنه

هیچ خبری نیست ...😉
دایی منم عمل کرد خوب نشد ببین دیسک عمل کردن به معنای خوب شدن نیستیکی که دیگه داره زنجر میکشه میره عم ...

اره دقیقا منم عموم دوبار و داییم یه بار عمل کردن ولی هردو راننده هم هستن ولی خب هردوشم با قرص میگردن و کمردردشون فرقی نکرده...کلا تو فامیل انگار ارثیه ههمون داریم🤐من خودم ۲۳ سالمه پارسال کمردرد شدید پادرد گرفتم رفتم دکتر ام آر آی فهمیدم دیسک کمره ولی خب قرص خوردم و دکترمم گف نباید کار سنگین بکنی چون سنی نداری ک بخوای از الان عمل کنی..منم سعی میکنم کار سنگین نکنم چون عملش واقعا سخته و اون نتیجه دلخواه رو نمیده

وزن شروع ۸۵🤐 وزن فعلی:۶۶.۷۵۰😊 وزن هدف اول:۶۵😍وزن هدف دوم ۶۲😊 به هدفم رسیدم 😍  💞ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ💞در نگاهم،،،       تووووو فقط؛            منظره ی دلخواهی════‌‌‌‌༻‌♥️ℒℴνℯ♥️༺═══

اره دقیقا منم عموم دوبار و داییم یه بار عمل کردن ولی هردو راننده هم هستن ولی خب هردوشم با قرص میگردن ...

بچه دارین خودتون؟

به پا نمیزنه برا شما؟

ینی چشماش چه رنگی بود💔