2777
2789

شوهرم هر موقع در مورد پسرم باهاش حرف میزنم دستمو فشار میده خالش امروز خواب دیده گفته خاله بهشون بگو بچمو بیارن ببینم من خوب میشم😭 ۹ روزه رو تخت بیمارستانه نمی‌دونم چیکار میترسم روی روحیه بچم تاثیر بدی بزاره مخصوصا به خاطر بیماریش میترسم نباید بهش استرس وارد بشه حالا ب دکترش هم گفتم گفت اگه فکر می‌کنی شوهرت ببینتش حسش کنه بهتر میشه هوشیاریش ببرش.. ولی بعضیا میگن بچه رو نبر روی روحیه اش اثر میزارع 😭نمی‌دونم چیکار کنم شوهرم ازاینکه دستمو فشار میداد امروز نمیزاشت بیام بیرون با اینکه ضریب هوشس۸.۹ بود حس می‌کنه منو وقتی اسم بچمو میاره دستمو بیشتر فشار میده حس میکنم دلتنگشم 😭

میگم شاید ب خاطر این بچه بیمار هم شده بهتر بشه 😭

‌باشَد ،کِ نَبآشَد،خَبَریِ ،اَز ،خَبَرَم.🥀🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه تون چند سالشه عزیزم ؟

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

من بودم میبردمش بچه حقشه پدرشون ببینه . ببر بگو با بابایی حرف بزن صداتو می‌شنوه و ازش بخواه زودی خوب بشه.

ایشالا زود برمیگرده خونتون

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه رو نمیزارن ببری داخل اما با پزشک همسرت صحبت کن بگو به نگهبانی بچه و هماهنگ کنه که برای حال خوب بیمارتون چند دقیقه فقط ببینه 

در مورد روحیه بچه هم باز شما بچه ات رو بیشتر میشناسی اما خب من اگر جاتون بودم میبردمش و برای توضیح میدادم هر کسی ممکنه اینجوری روی اون تخت بخوابه و داره درمان میشه البته سن و شرایط بچه شما رو نمیدونم و قطعا خودت بهترین تصمیم رو میگیری 

بهترین ها رو براتون از خدای بزرگ میخوام

خدا سلامتی بده،نبر بچتو،روحیه بچه ها حساسه،بچت چند سالشه؟نوه عمو مامانم،دختربچه۵سالرو بردن بالا سر باباش،بچه از فشار عصبی از حال رفت،والان که ۱۸سالشه هنوزم حالت صرع پیدا کرده و با کوچکترین فشار روحی از هوش میره