2777
2789
عنوان

پماد خوب برای جای سوختگی چند ماه پیش

| مشاهده متن کامل بحث + 39702 بازدید | 23 پست
به موتور خورده پاش 

اخیه پسر جاریمم اینجور بود اون مرتب روعن کنجد اصل زد رفته جاش

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزرگ بشه پوستش باز میشه جاش نمیمونه نگران نباش از کرم ترمیمی هم استفاده کن 

باشه عزیزم مرسی از راهنماییتون

خوشبختی داشتن کسی است که بیشتر از خودش تو را بخواهدوبیشتر از توهیچ نخواهد.
اگه زود تر شروع میکردی بهتر بود من پای پسرم با چای سوخت بعد اینکه پانسمانشو باز کردیم از پماد کلاسنت ...

گلم ران پام با دمنوش داع سوخت 

این پماد تاثیر داره ؟؟

ریکاو و الفا خونه دارم 

میگم برم ترمیم کننده دیگه هم بگیریم 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

سلام دوستان ک لیزر انجام میدن برای، صورتشلن حتما ضد افتاب خوب ودرمانی، استفاده کنید من خودم ضد افتاب فوراور امریکا میزنم بهترین ضد افتاب دنیاس، خاصیت ابرسانی روشن کنندگی داره ارگانیکه و مناسب انواع پوست با ترکیب زنگ اکساید طبیعی و ژل الورا برای لیزر بدن هم حتما مام فوزاور بگیرید بدون نمک المنیوم خاصیت درمانی دارع ژل خالص الورا داره حجم یکساله من اصلش از این پیج گرفتم واریز ها سفارششون و زضایت ببینید متوجه میشید foreverlivingesfahan7

شماره واتساپ شون ۰۹۰۱۰۱۸۳۰۲۵