2777
2789
عنوان

چالش مادرشوهرم و نامزدم و من

189 بازدید | 9 پست

خانوما حق با منه یا نامزدم؟ 

اولن بگم مادرم زن درستی نیست و از وقتی من و نامزدم اشنا شدیم مارو اذیت میکردش و همش دردسر درست کرده برامون و منم دل خوشی ازش ندارم و حتی خالم ازش بهم میخوره چون خیلی از بچگی بمن اسیب زده و به پدرم خیانت کرده ولی هنوز باما زندگی میکنه....

یسال پیش مامانم حالش بد میشه نامزدم اینو میبره خونشون میزارتش پیش مامان خدش خواهر منم از بچگی من بزرگ کردم و شدیدا وابستشم و مثل دختر خدم بزرگ کردم اونروز این خواهرم پیش مامانم بود بنا به دلایلی .خیلی کم‌پیش میاد بزارمش پیش مامانم اونروز من زنگ زدم مادر نامزدم‌جواب داد گفتم‌کجاس مامانم‌گف اینجاس حالش بده من گفتم اونجا کجاس گف شهرک فلان شهرک فلان هم بنظر من جای خلافکارا و کلا کسایی ک درست نیستن بود منم قاطی کردم نگران خواهرم شدم داد و بیداد کردم گفتم خانم محترم مادر من اونجا چی میکنه شهرک فلان کجاس اصن اونموقع اصلا هنوز نامزدمو نشناخته بودم الان یکسال گذشته و من دوبار از مادرش معذرت خواهی کردم بابت اون حرفا و امروز یه بحثی شد سر اینکه منم برم سر کار بعد نامزدم برگشته میگه مامانم یکسال پیش گفتش این دختر ناز‌پروردس با حقوق تو نمیسازه میره سر کار(وضعیت مالی پدرم خیلی خوب بوده و من در بیشتر زندگیم دغدغه مالی چندانی نداشتم) بعد گفتم من برا مادرت احترام قائلم دوبارم معذرت خواهی کردم از ولی مگه اصن به مادر تو ربطی داره ک من برم سرکار یانه؟ مگه خدش نمیره؟(خدش معلمه) نامزدم گفته هنوز شاهکارت ک داد زدی گفتی مامانم فلان یادش نرفته گفتم خب من حق داشتم خواهرم پیشش بود نگران خواهرم بودم بدترشم میکردم حق داشتم حالا بام قهر کرده

ایشالا ک خیره

اول مشخص کن که نامزد یعنی چی؟! 

عقد یا دوران آشنایی قبل از ازدواج یا دوس پسر‌... 

سوال بعدی اینکه اون موقع که مادرت حالش بد شد تو این آقا رو میشناختی یا بعدش با هم آشنا شدین؟! 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول مشخص کن که نامزد یعنی چی؟! عقد یا دوران آشنایی قبل از ازدواج یا دوس پسر‌... سوال بعدی اینکه اون ...

اشنایی قبل ازدواج 

اصلا نمیشناختمش در حد اینکه دم کوچه دیده باشمش و محل نداده باشم فقط 

ایشالا ک خیره

اول مشخص کن که نامزد یعنی چی؟! عقد یا دوران آشنایی قبل از ازدواج یا دوس پسر‌... سوال بعدی اینکه اون ...

اصن من میگم مگه به مادرش ربطی داره ک من سر کار میرم یا نه؟

ایشالا ک خیره

اشنایی قبل ازدواج اصلا نمیشناختمش در حد اینکه دم کوچه دیده باشمش و محل نداده باشم فقط

خدا سلامتیت بده 

همین اختلافی که دارین یعنی باید بهم بخوره 

مادرش داره تو کارات دخالت میکنه و برات تصمیم میگیره 

اون آقا بچه ننه است که حرف مادرشو گوش میده و بدتر اینکه دهن لقه حالا مادرش یه کلام گفت چرا اومد برای تو گفت که مادرش چی گفت؟!

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
خدا سلامتیت بده همین اختلافی که دارین یعنی باید بهم بخوره مادرش داره تو کارات دخالت میکنه و برات تصم ...

مرسی همچنین به شما گلم

ما خیلی خوب بودیم فقط اینکه اونزمان مادرش اینو‌گفته داره بهم فشار میاره تاحالا هم مادرش دخالت نکرده بود تو چیزی اینکه اینو‌گفته داره اذیتم میکنه اصن بنظر شما حق داشته همچین چیزی بگه؟چطوری بهش بفهمونم ک اونموقع اصن من تو و مادرتو نمیشناختم😑

ایشالا ک خیره

خدا سلامتیت بده همین اختلافی که دارین یعنی باید بهم بخوره مادرش داره تو کارات دخالت میکنه و برات تصم ...

معمولا همه چیز رو بهمدیگه میگیم حتی کوچترین چیزا و مسخره تریناشون

ایشالا ک خیره

اصن من میگم مگه به مادرش ربطی داره ک من سر کار میرم یا نه؟

هیچ چیزی از زندگی یه شخص به هیچ کسی ربط نداره 

ولی زندگی رو این مبنا نمیچرخه! 

بالاخره این مادر اون آقاست و در زندگی شما بی تاثیر نیست...

معمولا همه چیز رو بهمدیگه میگیم حتی کوچترین چیزا و مسخره تریناشون

حالا جدای از این مسئله 

در زندگی یه حریم شخصی برای خودت نگه دار 

لازم نیست همه چیز رو برای همسرت بگی عزیزم