2777
2789

سلام

توی یه شهر بسیار ووچیک هستم که همه همدیگه رو میشناسن تقریبا 

۲۸سالمه ظاهر و اخلاق و رفتارم خوبه هیچ وقت اهل هیچ رابطه ای نبودم 

و خانواده شناخته شده ای هم دارم

ولی هنوز مجردم و خواستگار بجز چندتا نداشتم که یه جوری سرنمیگرفت

یکی برام طالع و.. رو چک کرد میگفت طالعت نحسه و باید حرز بگیری

ولی میترسم بگیرم چون نماز میخونم و نگرانم خدا ناراضی بشه ازم یا نمازم موردقبول نباشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچسب‌ به نماز شب التماس خدا رو بکند اونقدر ادامه بده و بخون 

ببین دختر عموم نی گفت اونقدر‌ قرآن می خوندم مه صفحه های قرآن کم رنگ شده بود یه حالتی که از بس می خوندم دیگه رفته بود 

بعد ازدواج کرد متولد ۷۲ هست پارسال مهر عروسیش‌ بود 

ببین از شوهرش‌ هرچی بگم کم گفتم 

همه اش میگه خدا روشکر‌ که بابام منو به  اونی که دوس داشتم نداد 

ببین یعنی مرده‌ شوهرش عالیه عالی خیلی خوبه هیچی کم نداره و همسن‌ هم هستن 

اسی فقط دعا کن و در کنارش‌ تلاش ولی نا امید نشو اونقدر‌ ادامه بده تا بشه 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
میخواستم نماز شب یا نماز جعفرطیار شروع کنم به نیت شغل یا ازدواجمچون مثل یه آدم بی مصرف افتادم گوشه خ ...

حالا بخون اجی ضرر که نداره شاید تو حاجت روا شدی هوم؟

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

میخواستم نماز شب یا نماز جعفرطیار شروع کنم به نیت شغل یا ازدواجمچون مثل یه آدم بی مصرف افتادم گوشه خ ...

وای اسی‌ منم مثل تو ام دقیقا نه خواستگاری نه کاری حتی دیپلمم‌ نتونستم بگیرم 

میخوام دی امتحان بدم بگیرم 

ولی دلم نی هواد برم داروخونه‌ کار کنم ولی می ترسم کاش منم ازدواج می کردم انقدر‌ عزیت‌ نمی شدم  خوش به حال دخترایی‌ که خوشبختند و زود ازدواج کردن خسته شدم من واقعا 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
بچسب‌ به نماز شب التماس خدا رو بکند اونقدر ادامه بده و بخون ببین دختر عموم نی گفت اونقدر‌ قرآن می خو ...

خسته شدم از سرکوفت همسایه و فامیل

اینجا سن کم ازدواج میکنن یا کسی که دیرتر ازدواج میکنه معمولا مستقله و درگیر کار و...

هرروز میان میگن دخترفلانی عقد کرده 

دخترا همسن من اصلا مجردی نمونده

همه یکی یا دوتا بچه دارن

واقعا تحملم تمام شده😓

وای اسی‌ منم مثل تو ام دقیقا نه خواستگاری نه کاری حتی دیپلمم‌ نتونستم بگیرم میخوام دی امتحان بدم بگی ...

من درس خوندم ولی کار نیست

کارهست ولی من میخوام برم سرکار یه مشکلی پیش میاد کنسل میشه

خسته شدم از سرکوفت همسایه و فامیلاینجا سن کم ازدواج میکنن یا کسی که دیرتر ازدواج میکنه معمولا مستقله ...

منم همینم خسته شدم‌ چقدر بدو ام برای ازدواج دیگه کلافه ام 

خانواده امم‌ میزنن‌ سرم که همشهری نیومد تورو بگیره منم روستامون‌ کوچیکه‌ همه دخترای امروزی می‌رن میگیرن کسی به من نگاه ام نکرده تاحالا 

سلام اسی

من اون موقع که مجرد بودم حتا رفتم حرم امام رضا و با دلی شکسته طبق اون روش آیت الله بهجت کلی متوسل شدم و نماز جعفر طیار خوندم و گریه و این حرفا،

آخرش هم اثر نکرد برای من!!!

بعدا ازدواج کردم شاید ٢سال بعد

تو هم صبر کن

دعات رو به خدا بگو و بهش اعتماد کن. ولی واسش له له نزن. زمان بندی خدا درست و کامله.