2777
2789
عنوان

بچه ها تو رو به ابلفضل کمک 🥲

115 بازدید | 8 پست

سلا‌م‌ دوستان 

یکی از اشناهامون بنده خدا اشتباهی ارز یکی اومد به حسابش به مبلغ ۸۰ میلیون بعد این بنده خداهم همشو خرج کرده به هوایی پول مال خودشه، بعد امروز یک شماره شخصی زنگ زده از طرف فتا ک طرف شکایت کرده و چند روز آینده ابلاغیه میاد براش 

مگه ارز حرام‌ نیست پس چطوری شکایت کرده امکانش هست دروغ و فیک باشه؟چون تو گوگل درباره اون ارز نوشته بود ک اگه اشتباهی پول و به شماره ی یکی دیگ‌واریز کنید راه برگشت و شکایت نداره بعد این یارو بعد حدودا ۳ ماه تصمیم گرفته بیاد دنبال پولش الان طرف داره سکته میکنه🥲🥲🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط‌‌ دعا کنید دروغ باشه بنده خدا گناه داره 🥲🥲🥲

مگه حساب و کتاب پول هاش رو نداشته

چرا یه بنده خدایی که پول اشتباهی میزنه نباید بتونه پس بگیره؟؟ اون پول حلال نیست

مگه حساب و کتاب پول هاش رو نداشتهچرا یه بنده خدایی که پول اشتباهی میزنه نباید بتونه پس بگیره؟؟ اون پ ...

چون اون بنده خداهم داخل همون ارز پول داشته به هوایی اینکه پول خودش سود کرده برداشت زده و خرج کرده.

اونم‌ وقتی فهمید مال خودش نیست دیگ خرج کرده بود ولی میگفت پول بیاد دستش به طرف برمیگردونه اما الان پولی نداره ک بده و اگه شکایت کنه بی آبرو میشه .