2777
2789

سلام بر همگی

چقدر مزخرفند برخی خانم های باردار (تاکید می کنم برخی نه همه) که بارداری را بهونه می کنند  تا حقوق دیگران را ضایع کنند... از ملت و مردم طلبکارند...زرنگ خانوما، بابا، برید از هرکی و برای هرکی باردار شدید از همون طلبکار باشید....

امروز رفته بودم آزمایشگاه...ناشتا بودم...میگرنم اوج گرفته بود...به شدت خسته و گرسنه و کلافه بودم...یک ساعت و نیم با بی تابی و سختی و درد منتظر شدم که نوبتم بشه..آزمایشگه به شدت شلوغ بود .بچه ام را هم تنها تو خونه گذاشته بودم..نگران اون هم بودم....

بقیه را پست بعد میگم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خلاصه با هر سختی بود نوبتم شد یه خانومی از راه رسید، خوشحال و خندون.... بدون این که منتظر بمونه، شکمش را داد بیرون و دستش را گذاشت رو شکمش و  اومد با کلی عشوه و ادا به مسئول پذیرش گفت: من باردارم و نمی تونم تحمل کنم...اون خانوم پذیرش لاشعور  هم بدون این که حداقل از من اجازه بگیره یا حالم را ببینه... پذیرشش کرد و نوبت منا بهش داد... اون لبخندی که بعد از پذیرشش رو لبهاش بود با همون لبخند و چشمک به شوهرش نگاه کرد،  حالم را بد کرد... یه لبخند رضایت همراه این حرف که آقایی، دیدی که چقدر زرنگم و منتظر نموندم....

همه اون یه ساعت یه طرف، اون یه ربع ساعتی که به خاطر این زرنگ خانوم منتظر موندم یه طرف... خدا شاهده اینقدر حالم بد بود و سردرد کشیدم و کلافه شدم که حد نداشت...از صلح تا حالا کلی مسکن خوردم و فایده نداشت تا عصری رفتم کلینیک و یه آمپول مسکن بهم زدند تا یه کم بهتر شدم....

اومدم بگم برخی خانم های باردارها ، بارداری شده براشون یه بهونه، شکم را جلو میدند و نوبت و حق دیگران را ضایع می کنند...شکم را جلو میدند و هر مزخرفی را میگند و بعد میگند هورمون هامون به هم ریخته...شکم را جلو میدند و تو مهمونی ها و بیرون رفتن ها بقیه باید جور اونا و بچه و شوهرشون را بکشند، شکم را جلو میدند و هر بی شعور بازی درمیارند و بعد توقع دارند بقیه ملاحظه شون را بکنند.. و... بابا یه کم خودتون را جمع کنید و بس کنید این بازی و اداهاتون را...ما بهتون نمیگیم و نگفته ایم:  "قربونت برم ؛ خوبه باردار شدی"، بس کنید اَه 

همه اون یه ساعت یه طرف، اون یه ربع ساعتی که به خاطر این زرنگ خانوم منتظر موندم یه طرف... خدا شاهده ا ...

همون لحظه اعتراض میکردی 

چرا از حقت دفاع نکردی ؟

تازه خبر نداری یه عده وقتی باردار میشن فکر میکنن به مقام بالا رسیدن و امام زاده شدن 

🥰                 

واقعا چقد بی ملاحضه ان بعضیا اشکال نداره مدیونت شده من خودمم باردارم یا یه دختر نوجوون جاشو تو اتوبوس بهم داد نشستم دیدیم از مدرسه اومده خستس واقعا چرا اینطورن

همون لحظه اعتراض میکردی چرا از حقت دفاع نکردی ؟تازه خبر نداری یه عده وقتی باردار میشن فکر میکنن به م ...

اولش فکر کردم سوال داره

وگرنه نمی گذاشتم

اینقدر هم حالم بد بود که توان بحث و اعتراض نداشتم

کنار دیوار رو زمین نشسته بود 

یعنی توان رو صندلی نشستن هم نداشتم....