2777
2789
عنوان

🥸دیدمش

111 بازدید | 2 پست

همسرم بلاک کردم ، گفتم خط ام واگذار میکنم ، ۲ ساله جواب ات دادم لطف کردم … 

چون هر وقت خودش دلش تنگ می‌شد و یا میخواست آمار بگیره که تو دادگاه قراره چی بگم تماس میگرفت … کلا بلاتکلیف ام میذاشت هم تو زندگی و هم الان ک در حال جدایی هستیم . 

توافق نمیکرد و یه چیزی ازم میخواست بره 😒 

الکی گفتم من خونه ام فروختم و اونجا زندگی نمیکنم و بخاطره اش کارمو عوض کردم تا ازم ندونه😣 اما میدونم مدیر کل مجتمع بهش آمار میده یا یه پسره معتاده به اون پول میده آمار منو بده … 

تماس مگیره من کوشی ایفون ۱۶ پرومکس خریدم 

منم بهش میگم خیلی تازه به دوران رسیده ای … خوشحال ام پولدارت کردم 

ذات ات نشون دادی و رفتی با بی غیرتی …

خلاصه رفتم نون بخرم 

سوار ماشینم داشتم میشدم (بهش نگفته بودم ماشین خریده بودم ) 

دیدم شبیه ماشین خودش واستاده و بعد ازم سبقت گرفت رفت تو خیابونی ک زندگی میکنم … و مجدد اینبار با ماشین دیگه نور بالا گرفته تو ماشین ام ، من اومدم تو خیابونی ک خونمه از ایینه داشتم نگاه میکردم کیه با نور بالا چشممو کور کرده دیدم ، خودشه 

که رفت … موندم چرا نخواست زندگی کنه ، اما گاهی پیگیر میشه !؟ رفته دو تا ماشین خریده یکی سانتافه یکی بلریانس یکی ام قبلا تو زندگی داشتیم ۲۰۶ پولدارش کردم ، با بی غیرتی رفت …. بچه ها قاضییی گفت مهریه ببخشش و جدا شدید . نمیدونم چی شد یهووووو قاضی از این رو به اون رو شد گفت درخواست طلاق ات قبول نمیکنم ، با اینکه خودش گفت تموم کنید بره 🥲!  اصلا زبون ام بسته شده بود  

یه راهنمایی یا درد دل بیاید کنید ! 

🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.