2777
2789
عنوان

خانومای فقط متاهل بیاین یه سوال خصوصی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4881 بازدید | 53 پست
مگه شوهرت نیست؟؟؟ دیگه چرا بی اعتمادی میخواد چیکار‌کنه مگه باهاشون

مایبار جداشدیم دوباره زنش شدم انقدر اسیب دیدم حتی به چشمای خودمم اعتمادندارم واین عذابم میده

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای همسرته ادم غریبه که نیست!دیگ از همسر نزدیک تر؟و اینکهفقط مراقب باشید سیو اینا نکنیدخودتون هم از ...

ممنون ج دادی ادم غریبه نیست ولی مایبار جداشدیم دوباره ازدواج کردیم بخاطراون اصلا اعتمادتدارم بهش

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱

من تو عقد میدادم 😂

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.

با اینکه مجردم ولی عمرا به 3 دلیل هم اینکه ممکنه فکر کنه برا یکی دیگم قبلا فرستادم و دوم اینکه زندگی هزار تا بازی داره و شاید ما باهام دیگه ادامه ندیدم دوست دارم عکس یا فیلم خصوصیم تو گوشی حتی شوهرم باشه سوم اینکه بابا شاید فرصت نکرد بپاکه عکسه دست یکی دیگه افتاد