2777
2789
عنوان

همسرم میگه جلو نشین تو ماشین

614 بازدید | 41 پست

خانما من اوایل ک بچم کوچیکتر بود عقب پیشش می نشستم بزرگتر ک شد واقعا دیگه نتونستم عقب پیشش باشم مرتب رو پام میشینه وابسته تر شده تصمیم گرفتیم صندلی کودکش رو وصل ماشین کنیم رو اون خیلی خوب نشست و همکاری کرد تا اینکه همسرم ماشین رو فروخت ماشین باباش ک پراید باشه آورد میگم صندلی کودک رو اینجا هم بزا میگه نه اینجا جا نمیشه فلان در حالیکه میشه بچه هم میگه صندلی خودم نباشه نمیشینم مسیر های داخل شهر متاسفانه بغلم نشست ولی راه دور عقب میشیم باهم 

مادر همسرم خیلی پررو تشریف دارن خودش می‌رفت جلو می نشست منم تصمیم گرفتم فقط تعارف بزنم بشینم سرجام بماند ک تیکه هم بهم انداخت همون‌طور ک به خانواده خودم تعارف میزنم با ایشونم اینطور شدم همسرم قبلا حساس بودن ک جای بزرگتره فلان ولی دیدن اوکی شدیم چیزی نمیگفتن من حتی بیرون وامیستم مادر شوهرم خودش میره عقب منظورم اینه زود نمیپرم جلو بازم امروز همسرم بهم گفت کاش حساسیتت رو کم کنی رو این قضیه گفتم باز چیشده بعد مدتها

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رفتم جلو نشستم برادر شوهر ۱۸سالمم بود گفتم حالا دخترم پیشش میشینه ننشست گف میام جلو منم هم پریودم هم از صبح سر قضیه دیگه ای از همسرم دلخور بودم خلاصه یکم نق زدم همسرم گفت باهم برید عقب رفتیم ولی به دخترم با عصبانیت گفتم بغلم نمیشینی اونم گریه گریه تحویلش نمیگرفتم چون نمی‌خواستم بگه مامانم من گریه میکنم از خواسته خودش کوتاه میاد همسرم با ملایمت میگف مامان پاش درد می‌کنه اینا بعد گف بغلش کن دیگه این نمی فهمه تو هم نمی‌فهمی ؟!منم گفتم نه نمی فهمم یکم بعد به حدی ترمز گرفت ک بچه افتاد زمین بعدش سرم داد زد ک همش فکر اینی جلو بشینی!!!ینی قشنگ معلومه کسی پرش کرده 

جلو بچه ک میگم دخالت نکنه تو رابطه ما اون هیچ جهنم جلو داداشش یه برخوردی کرد ک حتی برگشت تو صورتم نگاه کرد برادر شوهرم دستش رو گرفت ک آروم باش فلان 

مادرشوهرت اولا سنش بالا و‌جاشون جلو هست دوم ماشین واس اوناست و‌ جاشون باز جلوعه 

ماشین خودت بود واس احترام شده آدم بزرگ جلو میشونه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

مادرشوهرت اولا سنش بالا و‌جاشون جلو هست دوم ماشین واس اوناست و‌ جاشون باز جلوعه ماشین خودت بود واس ا ...

ماشین چه ربطی داره عزیزم ماشینهای قبلی مال خودمون بودن بازم همین بودن الآن یه مدت کوتاه ک دوباره ماشین بخریم این ماشین دست ماست ک اینم ماشین دومی پدر شوهرمه خودشونم دارن

رفتم جلو نشستم برادر شوهر ۱۸سالمم بود گفتم حالا دخترم پیشش میشینه ننشست گف میام جلو منم هم پریودم هم ...

نگا عزیزم اول اروم باش 

کم حرص بخور 

بعدش سعی کن با سیاست پیش بری 

مرد مثل بچس 

لج کنی لج میکنه

مادرشوهرت اولا سنش بالا و‌جاشون جلو هست دوم ماشین واس اوناست و‌ جاشون باز جلوعه ماشین خودت بود واس ا ...

قشنگ پررو شدن یا خودش میشینه نشینه هم میگه پسرش بره جلو منم ک بوقم

ماشین چه ربطی داره عزیزم ماشینهای قبلی مال خودمون بودن بازم همین بودن الآن یه مدت کوتاه ک دوباره ماش ...

خب داشته باشن جلو نشستن بزرگ تر وقتی هست باید بشینه 

هرموقع حالا خریدید کاراتون انجام بدید

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

نگا عزیزم اول اروم باش کم حرص بخور بعدش سعی کن با سیاست پیش بری مرد مثل بچس لج کنی لج میکنه

دوتا شوک امروز واسم شدید بود اونقدر گریه کردم گفتم میرم خونه بابام ولی باز جلوی خودمو گرفتم الان خونه مادر شوهرمم ولی اصلا حال ندارم همسرمم گف بری دیگه نمیام دنبالت گفتم کجای کاری رابطه ما کلا تمام شدست جدا میشیم تمام