2777
2789
عنوان

کیاتاحالا شوهراشون رفتن تنهایی شهرستان یابا خانوادش

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 24 پست
نمیدونم واقعا کاردرست چیه کاش بیشترنصیحتم کنی .هرروز مامانم میادخونم میگه چراتنهات گزاشته رفته چرا ب ...

مامانت و ول کن سه روز رفته کیف کن . خوراکی بخر بخورید برید بیرون بخدا مردها هم آدمن الکی اعصابتو خورد نکن ولی به شوهذت بزنگ بگو بخند و بگو برامون سوغاتی یاذت نره مامانا همیشه یه چیزی میگن و اصلا حق باهاشون نیست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وااا استرس واسه چی پاشو برو یه دور بزن حالا انگار شوهرت رفته غزه

اتفاقا الان توپارکم .کاش حداقل زهرش نمیکردم دوروز اولو که کلا دعواداشتم

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱
اتفاقا الان توپارکم .کاش حداقل زهرش نمیکردم دوروز اولو که کلا دعواداشتم

فذای سرت الان از دلش دربیار هیچ وقت همسرتون تو سفر مواخذه نکن الانم بزنگ و بگو بخند کن باهاش 

فذای سرت الان از دلش دربیار هیچ وقت همسرتون تو سفر مواخذه نکن الانم بزنگ و بگو بخند کن باهاش

اره الان چت میکنیم خوبه همه چی .ولی خوب شد اینجا نظرپرسیدم باحرفاتون ارومم کردین

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱
نمیدونم واقعا کاردرست چیه کاش بیشترنصیحتم کنی .هرروز مامانم میادخونم میگه چراتنهات گزاشته رفته چرا ب ...

اصلا به حرفاش توجه نکن  خودت قضاوت کن راهنمایی کاربرا زندگیتو شیرینتر میکنه و آرومت میکنه یا استرسی که مامانت میده  زندگیتو جهنم ؟  آدم همه چیزو واسه خودش گنده نمیکنه سفر قندهار نرفته که بزار بنده خدا یه نفسی بکشه سرحال برگرده خونه  نگران نباش اون تو مسافرت بیشتر  تشنه دیدنتون میشه  گاهی وقتا لازمه عزیزم 

اسمم نظر همسرمه