2777
2789

شوهرم سه روز پیش بامامانش رفتن شهرستان عیادت داییش.قراربود یروزه برگردن ولی ازاونجا رفتن خونه داداشش الان دوروزه اونجان فرداصبحم میاد میگه قرارنبود برم پیش اومد یهو وگرته شمارم میبوردم ولی کلا خیلی دلگیرم ازش چرااینطوری کرد یبارم باخودش نگفت زن و بچم موندن اونجا .بهونه های الکی میتراشه برای موندش .شماهاازاین اتفاقاافتاده براتون بنظرتون من خیلی سخت میگیرم؟دیشبم کلی باهاش بحث کردم ولی امروز اشتی کردیم فردامیاد اصلا حالو حوصله ندارم ازش استقبال کنم ‌.

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسیر و زندانی هم نیستین هااا ول کن کوفتش نکن . برای شما هم پیش میاد که تنهایی بری آدم نباید اینقدر عرصه رو به شریک زندگیش تنگ کنه که نتونه دو روز خونه ی داییش بمونه یکم انصاف داشته باشید

یه جوری میگی زن و بچه م موندن اونجا 

انگار توی حبس و تبعید موندی و شوهرت رفته پی عشق و حال و پارتی لب ساحل 

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

یعنی من خیلی سخت میگیرم؟انقدرلسترس دارم که نگو حالم خرابه

ول کن توروخدا 

میترسی سه روز دورباشه شما و پسرشو فراموش کنه؟نترس ممکن نیست

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

اسیر و زندانی هم نیستین هااا ول کن کوفتش نکن . برای شما هم پیش میاد که تنهایی بری آدم نباید اینقدر ع ...

نمیدونم واقعا کاردرست چیه کاش بیشترنصیحتم کنی .هرروز مامانم میادخونم میگه چراتنهات گزاشته رفته چرا بفکرتون نیست همش بدتر میشم عصبی ترمیشم 

بله بعضی وقتا با مامانش میره از نظر من هیچ اشکالی نداره چرا سختش میکنی رفته اونجا برنامشون عوض شده ...

جدی میگی؟اون تلیمهاییکه شوهرت میره دلگیرنمیشی؟من دوروزه جنگ دارم باهاش