2777
2789

سلام مامان هرچی تجربه داره لطفا بهم کمک کنه خیلی نگرانم دخترم ۱۱ ماهشهر از ۴ ماهگی تا ۷ الی ۸ ماهگی پریودیام منظم بود  چند ماهیه نامنظم شده بین دو سیکل زمان تخمک گذاری لکه بینی قهوه ای رنگ دارم الان دوهفتس پریودم عقب افتاده رفتم سونو ضخامت آندومتر ۱۳ ست و میگه ممکنه بخاطر تاخیر در پریودی باشه😔😔😔 کسی تجربه ای داشته بهم کمک کنه ممنون میشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درسته عزیزم میخواستم ببینم کسی وضعیت مثل منو داشته یا نه

من بعد زایمان تا هشت ماه پریود نشدم ولی سه بار بعدی فاجعه بود طوری که پتو ملحفه و تشک همه کثیف میشد انگار یه لگن خون یه دفعه بریزم تو جام 

دکتر رفتم گفت چون خیلی وقته نشدی دیواره رحمت ضخیم شده فقط مفنامیک داده گفت چون شیر دهی پاری دارو نمیشه منم پیگیر نشدم دیگه تا دچار کیست تخمدان شدید شدم طوری یک سال کارم شد خوردن وروژست و سیپروترون و دوفامد الآنم باز اثرات دارم 

سلام خوبین؟ 

شما لک بینی هاتون خوب شد. 

من الان دخترم نه ماهشه همش لک بینی داشتم. مثلا چند ذوز در ماه بود قطع میشد. یک ماه و نیم نبود تا پریود شدم. ولی امروز روز دواردهمه بازم دستمال یه ذره صوذتی کمرنگ میشه. 

دکتر میگفت تو شیردهی طبیعیه. 

شما چیکار کردین

سلام خوبین؟ شما لک بینی هاتون خوب شد. من الان دخترم نه ماهشه همش لک بینی داشتم. مثلا چند ذوز در ماه ...

سلام عزیزم دکتر رادیولوژیست گفت روز سوم تا پنجم قاعدگی باید بیای سونوگرافی تا ضخامت آندومترت بررسی بشه که سونو شدم و خوب بود حالا فعلا لکه بینیم بهتر شده دیگه ندارم فقط قاعدگیام نامنظمه که بخاطر شیردهیه شما هم همینطوره واسه شیردهیه نگران نباش

سلام عزیزم دکتر رادیولوژیست گفت روز سوم تا پنجم قاعدگی باید بیای سونوگرافی تا ضخامت آندومترت بررسی ب ...

اره دکتر میگفت اونقد پرولاکتین بالاست که اصلا تکلیف نداره. ولی میدونی ادم دوست نداره وضعش اینجوری باشه. بعد زایمان یه اتفاقایی میفته برا ادم که نمیدونم از کجا میاد واقعا.