2777
2789
عنوان

مژه های نوزاد

156 بازدید | 22 پست

سلام خانما، دخترم ۴۵ روزشه مژه هاش کم پشته ممکنه پرپشت بشن باتوجه به اینکه پسرم از همون بدو تولد با وجود اینکه مژه هاش کم‌تراکم بود ولی بلند بودن و بعد از ۶ ماه خیلی عالی شد ولی دخترم الان کم‌پشت و کوتاهه میترسم کم پشت بمونه، کسی تجربه ای داره ؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من هرچی از اول باشه همون میشه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

سرمه بزن به چشماش هم درشت خوشگل میشه هم مژه هاش پر پشت میشه 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

آخه این چه حرفیه😐😐😐

مثلا کم پشت بمونه چی میشه ؟؟؟؟

بچه من که از اول مژه نداشت

بعد یه مقدار بیشتر شد و خودشو نشون داد

بعدشم مریضی که نیست میگی میترسم میترسم

چرا رو بچه عیب میزارید شماها🙄🙄🙄😐😐😐😐

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....                 بعدش میفهمی اسکل بودی .....😂😂😂

معمولامژه های پسرا پرپشت ترو وخوشگل تر از دختراس

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

هنوز زوده صبر کن

خودش درمیاد بزرگ تر بشه

من دخترخالم تا یک سالم کم بود الان از هممون بیشتر داره

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]