2777
2789

اول از بابام در درجه دوم از شوهرم 

از هر چی مرده متنفرم همش منو پیش شوهرم کوچیک میکنه عقدیم کلی خودمون مشکل داریم شوهرم افسردگی داره نمیدونم طلاق بگیرم نگیرم شوهرم یکم میاد خونه ما حال و هواش عوض شه خانوادش چون باهاش زیاد ارتباط ندارن و عقدمون یک سال و چند ماه شده یکم طولانی شده خونمون هم آماده حتی یک تیکه جهاز نخریدم اونام هنوز عروسی مشخص نکردن بعد بابام همش منو ضایع میکنه میگ ناخنت زشته برش دار یا جلوی شوهرم میگه چقد غذا میخوری دیشب گفت به شوهرت بگو دیگه نیاد چ معنی داره هی میاد اصلا طلاق بگیر وقتی دو ساله عقدید💔😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم از این رفتار ها درس مثبت بگیرید

و برید زیر یه سقف و با خوشی زندگی کنید

نه اینکه این ناملایمات بشه باعق افسردگی و بعد ازدواج هم ادامه دار بشه و زندگیتونم تلخ بشه

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

گلم خواهرشوهر منم همچین مشکلی رو داشت بچه دار که شد مشکلش خوب شد دقیقا مشکلی که گفتی داشت.

اونم مثل تو  تو دوران عقد بود .

بعد توی همون عقدش باردار شد و مشکلش حل شد. 

کیدراما بین های عزیز (خانم فقط) گروه داریم داخل تلگرام راجع کیدراما صحبت میکنیم با نی نی سایتی های کیدراما بین. فقط راجع داستان های کیدراما صحبت میکنیم و من کلیپ کیدراما میفرستم.شما هم اگه دوست داشتین از کیدراما هایی که دیدین کلیپ بفرستین.برای دریافت لینک درخواست دوستی در سایت بدین تا در پی وی لینک ارسال کنم.

گلم خواهرشوهر منم همچین مشکلی رو داشت بچه دار که شد مشکلش خوب شد دقیقا مشکلی که گفتی داشت.اونم مثل ت ...

آخه من تو این شرایط بد بچه نمیخوام وحشتناک برام از طرفی هم مشکلات نازایی دارم من دیگه کلکسیون بدبختیم فکر کنم ولی روحیم عالیه🤣🤣