2777
2789
عنوان

فوری بیایننن(صحبتای نامزدم با دختر داییم)عکس📸

| مشاهده متن کامل بحث + 6161 بازدید | 138 پست

چه عوضیععععهه

البته ببخشیداا

چقدر پشت سرت حرف زده 

خدایاااا آدم لاشیییی مث دوس منه

هنوزم از اسم زینب بدم میاد 

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر اشغال یاد دختر خاله اشغال خودم افتاد م

تقاص هم پس دادن جفت پای بچشون مشکل داره

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

چه عوضیه دختر داییتتتتتت

جات بودم جرش میدادم

شوهرت دداش و خواهر  یا پسر دایی نداره که نشسته با دختر دایی تو درد و دل میکنه؟

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

چرا باید نامزدت انقدر باهاش نزدیک باشه دردو دل کنه؟ این عادت زشت چیه؟ زنو شوهر مشکلاتشونو باید قایم کنن از بقیه نکه منتظر باشن یچیزی بشه برن دردو دل کنن 

اونم با چه ادم پفیوزی

الان سکته میکنم از خرفایی که زد

🤌🫀

فقط تا میتونی از این دختر دایی دوری کن البته اولش قشنگ برین بهش چقدر عصابم خورد شد این بیشتر رقیب برات تا رفیق اشغال 

باز خبه نامزدت عاقلی کرد 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است