2777
2789
عنوان

دعا نذریی چله ای برای اژدواج😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدات شمم😭😭😭😭۴۰روز چ ساعتی بخونم

بعد نماز صبح بخون و سعی کن تا اونجا برات مقدوره گناه نکنی اگه کردی استغفار کن و لی کوتاه نیا و آنقدر با آقا حرف بزن تا نتیجه بگیری فقط یه چیز هیچ شک نکن با اعتقاد برو و ادامه بده آن شالله نتیجه میگیری 

الحمدلله کَما هُوَأهلُه

[QUOTE=356402802]شماحاجت کرفتی!!!؟؟[/QUOT خیلی ها حاجت گرفتن حقیقت اش من تمرکزم رو ترک گناه واسه همین زود نتیجه میگیرم مثلا یه بار خواستگار آمد نمیدونستم چکار کنم خورد به زمانی که سفر مشهد داشتم رفتم حرم گفتم آقا قضیه اینجوره شما چی میگین شب آخر بهم نشون داد این آقا مشکل اعتیاد داره دیگه دستم آمد یه بار دعا فرج خوندم و یه سلامي کردم گفتم آقا این مشکل من حل کن همون روز حل شد سعی کن طوری زندگی کن که دلشون شاد بشه اونها هم یه کاری میکنن آنقدر دلت بهشون قرص بشه دیگه حاضر نشی گناه کنی 

الحمدلله کَما هُوَأهلُه
اتفاقا ربط داره ،الان همه دنبال موقعیت خوب

والا طرف پدرش موادفروش بود خونواده داغون یه شوهر داشت مثل کوه پشتش بود و حمایتش میکرد آخرم پدرش عاقبت بخیر شد

اونوقت من از هر لحاظ اوکی بودم یه شل وا رفته گیرم افتاده باید بند کفششم ببندم

میشع اینجوری نگید خیلی اوضاع شرایطم سختع

میدونم عزیزم حق داری 

ولی با خودخوری چیزی درست میشه؟

اصلا مگه همه چی شوهره؟

درس بخون

کار کن

یه حرفه جدید یادبگیر

اگه پول نداری کتابخونه نزدیکته برو چند ساعت سالن مطالعه بشین از خونه دور باشی

اگه اونم نمیشه مسجد برو وقت نماز یک ساعتی مشغول میشی دو صفحه قرآن میخونی برمیگردی

با یکی بشین درد دل کن نه آه و ناله 

تازه تو گوشی دستته تو کانالای مختلف عضو شو خودتو سرگرم کن 

حق داری منم شرایطم افتضاحه افتضاح در حد اینکه میخوام آزمون آموزش پرورش بدم حتی نمیتونم درس بخونم 

ولی چه میشه کرد بااااید زندگی کرد بااااید

میدونم عزیزم حق داری ولی با خودخوری چیزی درست میشه؟اصلا مگه همه چی شوهره؟درس بخونکار کنیه حرفه جدید ...

همه اینا ک گفتید میدونم 

به شدت سر خانوادع اعتماد بنفسم اومدع پایین 

بعد تمام راها دلخوشیاد

واقعا ازدواج میتونه نجاتم بده ی ادم خوب من هبچ پیشرفتی درخانه پدری نخواهم کرد🫠🫠

میدونم عزیزم حق داری ولی با خودخوری چیزی درست میشه؟اصلا مگه همه چی شوهره؟درس بخونکار کنیه حرفه جدید ...

میدونی از ۱۰سالگی افتادم تو بدبختی دیگ الان ۲۳سالمع ۱۳سال زمان کمی نیستااااا 

ولی نمیشه حرفاشون دل میشکنن بابام دام پاپیکنین شبا تاصبح بیداره داداشام عصبییی بددهن مامانم کلفتی خونه ها مردم و....

ی عالمه مشکل کذادم دلش میخواد خفه شه 

کاش کشیده شم بیرون ازاین زندگی

دختر عمم۱۴سالم ۳ماه پیش عقدش بود نوه عمه مامانم دخترع شیرین عقل مریض چند روز پیش غقدش و...جفت اینا پیداشد ولی من هنوو

خدا بزرگه ان شاالله همونی که میخوای میاد دنبالت😍

ی مسله ساده پوشک خریده بودم چند روز پیش بعد مامانم برداشتع پریودم لباسام پرخون ن دستمال ن پوشک مامانمم سرکار خیر سرم جمعس 

ازکجاپول بردارم برم بگیرم اصلا کی بره بگیره برم خب دلم نگیرهههههه😭😭😭😭