2777
2789
عنوان

مادربودن چقدر سخته واقعا

160 بازدید | 12 پست

چقدر مامانامظلومن،بخداوقتی خودم مادرشدم فهمیدم چقدر مامانم سختی کشیده که۴تابچه بزرگ کرده

بچم غذانمی خوره غصه میخورم،یبوس میشه غصه میخورم،مریض میشه غصه میخورم،وهزارتاچیزدیگه

دغدغه هایی که تمومی نداره وآدم مدام نگران بچشه

خداهیچ پدرمادریو با بچش امتحان نکنه،خدایانگهدار همه بچه هاباش

به من مادرم نیروبده مادرخوبی برای بچم باشم،درآینده شرمنده خودم نشم که درحق بچم کوتاهی کردم

بخاطر همین مادر شدنو دوس ندارم

حس میکنم یه مسئولیت و دغدغه ابدی و همیشگیه🤕

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر همین مادر شدنو دوس ندارمحس میکنم یه مسئولیت و دغدغه ابدی و همیشگیه🤕

واقعاتا آمادگیشونداشتی نیار،بچه دارشدن واقعن مسئولیتی سنگین و تمام نشدنیه

واقعاتا آمادگیشونداشتی نیار،بچه دارشدن واقعن مسئولیتی سنگین و تمام نشدنیه

دقیقا همینطوره

یه روحیه و آمادگی خیلی قوی میخواد

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)