2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان بزن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

خدایا تو اگه خدااا بودی می دیدی من چقدر ذوق داشتم اینو بزنم برم دانشگاه خدایا تو ندیدی خدایا واقعا دلت اومد باهام اینکارو بکنی خدایا آخه تو کجایی که نمی شنوی خدایا ندیدی من چقدر دلم میخواد برم دانشگاه ؟ خدایا ندیدی؟ خدایا اگه دیدی پس چرا صدامو نمیشنوی؟ خدایا میگم مگه تو نگفتی منو بخونید تا اجابت کنم؟ خدایا من چقدر ازت خواستم خدایا تو ندیدی من چقدر زحمت کشیدم ؟ خدایا یعنی از دوازده هزار نفر پزشک نمیشه یکیش من باشم؟ آخه به کجای این دنیا بر می خورد اگه آرزومو براورده میکردی؟ خدایا من بیشتر از هر کس دیگه ای دوسش داشتم خدایا فقط بهم بگو چطوری دلت اومد با من اینکارو بکنی؟

خدایا یادته من بهت گفتم من کارمو دست تو میسپارم؟ یادته بهت گفتم من تمام تلاشمو کردم خدایا گفتم من تا اینجا هر کاری می تونستم کردم بقیه اش دست تو؟ خدایا واقعا این شد نتیجه کاری که بهت سپرده بودم؟ خدایا مگه من غیر از تو از کسی دیگه ای خواسته بودم؟

الان چون تو اینو نزدی بری دانشگاه خدا ، خدا نیست :/

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 
خدایا تو اگه خدااا بودی می دیدی من چقدر ذوق داشتم اینو بزنم برم دانشگاه خدایا تو ندیدی خدایا واقعا د ...

منم یه روز همینا رو ب خدا گفتم. سال بعدشم پزشکی رفتم. بعدش با همین شدت ب خدا گفتم خدایا تو ک میدونستی این رشته انقد چرت و خسته کننده و سخت و زندگی براندازه چرا جلومو نگرفتی😂😭