2777
2789
عنوان

کادوی روز دختر چی گرفتین 😍🌈

| مشاهده متن کامل بحث + 5995 بازدید | 156 پست
با نام خدا از پدر پول نقد مادر روسری شوهرم ک بیلاخ میگه من خونه بودم جایی نرفتم ک یادشم می‌ره 🤣

اوخی عزیزم مبارکت باشه 😂

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مذسی همچنین عزیزم همچنان منتظر کادو خبریم نشد

الهییی اشکال ندارع مهم دوست داشتنه☺️

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

من برا خودم یک شاخه گل طبیعی صورتی با چندتا شاخه بابونه و تزیین شده گلهای عروس خریدم به خودم تقدیم ک ...

به به بهترین کار 😍🤌🏻💚

گی

😑

این دبل شات 😃

وای نهنهههه چ شوهر باسلیقه‌اییی

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و 

با این گل ☺️🌈 یه عروسک بچه ریس هم برای پسرم گرفته بود دیگه نداشتم عکسشو

خدا براتون حفظش کنه عشق و وفاداری‌تون تا ابدددد پایدااار😘💝

من هیچی کلا روز جهانیارو به رسمیت نمیشناسیم🤣

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و