😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
با نام خدا از پدر پول نقد مادر روسری شوهرم ک بیلاخ میگه من خونه بودم جایی نرفتم ک یادشم میره 🤣
اوخی عزیزم مبارکت باشه 😂
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من برا خودم یک شاخه گل طبیعی صورتی با چندتا شاخه بابونه و تزیین شده گلهای عروس خریدم به خودم تقدیم ک ...
به به بهترین کار 😍🤌🏻💚
دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کرهای امید'' درباره تجاوز جنسی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و
با این گل ☺️🌈 یه عروسک بچه ریس هم برای پسرم گرفته بود دیگه نداشتم عکسشو
خدا براتون حفظش کنه عشق و وفاداریتون تا ابدددد پایدااار😘💝
من هیچی کلا روز جهانیارو به رسمیت نمیشناسیم🤣
دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کرهای امید'' درباره تجاوز جنسی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و