2777
2789
عنوان

کادوی روز دختر چی گرفتین 😍🌈

| مشاهده متن کامل بحث + 6002 بازدید | 156 پست

این ماگ کیوووت ☺️🌈

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این دبل شات 😃

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

در قید و بند مناسبت و تولد و … نیستممگه بچه ام !

ربطی به بچگی نداره نشوندهنده ی احترام شخص مقابل به شماست و روحیه ی شاد و زنده ی خودتون

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

عطر مورد علاقم☺️🌈

۱۱ اکتبر روز جهانی دختره ؛ فردا نیست مگه ؟ 

مبارکت باشه عزیزدلم . الهی همیشه به شادی لحظه هات رو بگذرونی نازبانو ♡ 

من روز دختر خودمون رو بیشتر دوست دارم و میپسندم . 

آغوش َت بهارنارنج شیراز ؛ سبز و پر سخن ... و دلم گنجشکی سرمست از عطر طُ ست 🍁

هیچی ،نمیدونم چطوری به خانوادم بدون اینکه مستقیم بگم فهمونم روز دختره، کادو می خواممممم🙁😅

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

اینو برای پسرم گرفت که بهونه نداشته باشه 😂