2777
2789

آره اصلا توو ایران ارزش خرید نداره نه جنس داره هم قیمتش  خیلی با اصلش الکی فرق داره

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ال سی وایکیکی یه برند برای قشر متوسط تو ترکیه هست. برای خودشون هم برند درجه دو بحساب میاد. من برای دخترم کلی لباس تو خونه ای (پیراهن و شلوار و ...) خریدم، دخترم چهار ماهشه و همش لباساش در حال شستن هست. اصلا خراب نشده. قیمتش هم عاااالیه. دیگه از شلوار 6 لیری چه انتظاری دارم؟ دو سال کار کنه؟ البته که نه.... کلی هم پیراهن خریدم گرونترینش 30 لیر، ارزونترینش 9 لیر، خیلی هم طرحاش قشنگ و متنوعه. مدل به مدل عوض میکنه و نهایت شش ماه بپوشه که هیچ وقت تا همون شش ماه هم اندازه ش نمیشه بس که بچه رشدش زیاده. 

بنظرم برای لباس بچه که تو ایران خیلی گرون هست حتی همون چینی های بازار، خیلی ارزش خریدش بالاست. برای لباس بزرگسال واقعا میشه گفت جنسش معمولیه، در حد سه ماه پوشیدن.... دیگه قیمتش پایینه دیگه...

وقتی برندهایی مثل منگو و اچ اند ام لباس بچه یه وجبی رو میده هفتاد لیر، البته ال سی طرفدار داره....

خود مردم ترکیه خیلی قبولش ندارن قیمتاش خیلی ارزونم نبود من برای دخترم شلوار و سویشرت خریدم به نظرم زود از ریخت افتاد جوراباشم بدرد نخور بود به نظر من دفاکتو از ال سی بهتره 

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما