2777
2789
عنوان

این گروهی دارن همزمان تاپیک خیانت میزنن سازماندهی شده هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 74 پست

یکیشون تاپیک زد گفت یه یوتیوبر معروف نی نی سایت رو بهشون معرفی کرده و اینام همه حمله کردن ایجا چرت و پرت مینویسن!

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزرگوار اینا گروه خاص هستن ولی نه آنقدر خاص که فکر می‌کنید یه مشت پسربچه اند

ترنج جون میشه یکم امید بهم بدی چندین روزه با گریه میخوایم و بیدار میشم چقدر سخته دلبستگی رو قطع کردن چرا قسمت من یه ادم درست نیست عزیزم 

ترنج جون میشه یکم امید بهم بدی چندین روزه با گریه میخوایم و بیدار میشم چقدر سخته دلبستگی رو قطع کردن ...

سخته گلم میفهمم

ولی این درد داره شما رو از درد بزرگتر حفظ میکنه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
من اینو میگم زیر تاپیک هاشون بقیه بهم حمله میکنن😐😐😐

اگه دقت کنی الان دارن هی درباره رابطه با دوست پسرو حامله شدن میزنن دقیقا تو این چند روزه

🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....

قبول دارم سازماندهی شده یه عده تاپیک میزنن 

مخصوصا یه روزای خاص که همه قطعا به تلویزیون و اخبار دسترسی دارن یهو شروع میکنن تاپیک حجاب میزنن یا تاپیک سگ 

از این دومورد خارج نیست همیشه ی خدا تو بعضی روزا زوم میکنن رو سگ و حجاب خانوما

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍