2777
2789
عنوان

مهندسی کامپیوتر یا معماری

151 بازدید | 9 پست

سلام روزتون بخیر

میخواستم برم برای یکی از این رشته ها دانشگاه ازاد ثبت نام کنم

به معماری علاقه زیادی دارم ولی خب بازار کار خوبی نداره

مهندسی کامپیوتر رو برای بازار کارش دوست دارم ولی هیچ پیش زمینه ای از کامپیوتر ندارم و رشتمم ریاضی بوده بنظرتون با این شرایط میشه موفق شد؟ 

نابود هستم...!این از همه چیز برایم روشن‌تر است!موضوع فقط این است تا آنجا که امکان دارد، سرم را بالا نگه‌دارم تا غرق نشوم.....آرامش🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کامپیوتر قطعاتو دفترچه دو تا بود علوم کامپیوتر و مهندسی کامپیوتر فرقشون چیه؟!

خب برای منی ک صفرم مشکلی ایجاد نمیشه یا ن اوکیه همونجا یاد میگیرم؟ 

اطلاع ندارم

نابود هستم...!این از همه چیز برایم روشن‌تر است!موضوع فقط این است تا آنجا که امکان دارد، سرم را بالا نگه‌دارم تا غرق نشوم.....آرامش🖤
من مهندسی کامپیوتر میخونم سوالی بود بپرس

هیچ پیش زمینه ای از این رشته ندارم صفر مطلق در نظر بگیرید😂

یعنی مشکلی نداره بعدا تو کلاس بین دانشجو ها و... 

خب برای منی ک صفرم مشکلی ایجاد نمیشه یا ن اوکیه همونجا یاد میگیرم؟ اطلاع ندارم

احتمالا یاد میدن ...یکی از اقواممون کامپیوتر میخونه ...میگه که ی سریو دانشگاه میگه ی سریو خودت از تو یوتیوب باید بگردی پیدا کنی چون برنامه نویسی داره دیگه ...درکل این قوممون خیلی پرتلاشه فک کنم ی لپتاپ خوب هم نیازه ...

خدایا🤲🏻تحمل سختی هایش با من  قشنگی آخرش با تو🦋💙
احتمالا یاد میدن ...یکی از اقواممون کامپیوتر میخونه ...میگه که ی سریو دانشگاه میگه ی سریو خودت از تو ...

فک کنم اراده قوی میخاد🫱🏽‍🫲🏻

هیچ پیش زمینه ای از این رشته ندارم صفر مطلق در نظر بگیرید😂یعنی مشکلی نداره بعدا تو کلاس بین دانشجو ...

برای کاردانی که نه تقریبا استادا از صفر بعضیاشون شروع میکنن. و کارشناسیم ک زمینه داری دیگه.

و این رشته هم تماما ریاضیه و زبانه ک باتوجه به رشتتون میتونید خوب پیش برین.

درساش خیلی شبیه هستن ولی خوب چیزی نیست که از پسش بر نیای درکل رشته ایه ک خیلی باید براش تلاش کنی.

من با دیپلم نرم افزار وارد شدم از قبل پیش زمینه هایی داشتم ولی تو دانشگااه اصلا بدردم نخورد از زمین تا اسمونه😂

کاردانیش خوبه متوسطه ولی کارشناسی یکم سخت میشه😟 من ترم اول کارشناسیم میترسم از اسم درساش🤣🤣

🎀

فرق کامپیوتر و معماری یک دنیاست 

کامپیوتر خیلییی سخته تلاش میخواد وقت برا یادگیری میخواد و اگه از پسش بر بیای خیلی توش موفق میشی الان کل دنیا داره بر پایه تکنولوژی و هوش مصنوعی میچرخه و پیش میره بازار کارش خیلی گسترده است واسه مهارجرت هم که عالیه 

_