2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین منطقه اسمش area 51 

که توی امریکاست 

تو این منطقه گفته میشه هواپیما ها و برخی وسیله ها ساخته میشه ولی قسمت ترسناکش اونجاست که در ارتباط با ادم فضایی ها هستن ، تو چند تا مصاحبه از رئیس جمهور که دیدم گفتن حق حرف زدن درباره این منطقه ندارن( این گفته اوباماست ) و جالب تر اینکه حتی رئیس جمهور هام حق ورود به اون منطقه رو ندارن 

حالا سوال ... 

پس کی اداره این منطقه رو عهده داره ؟ 

درست مثل یه نقطه کور !

دومین منطقه توی چین یه مقبره ایه مربوط به اولین پادشاه چین 

سال 1974 وقتی کشاورزی زمینو میکنده ، به یه جسم سختی برخورد میکنه 

وقتی بیرونش میارن مجسمه ای از جنس گِل بوده که مربوط به سرباز های اون زمان بود 

این مجسمه رو به دولت تحویل میدن و باستان شناس ها دست به کار میشن 

بعد اون 2000 مجسمه از این سرباز ها پیدا میشه و حتی بیشتر ! ولی دولت حق ورود به این مقبره رو ممنوع میکنه بخاطر اینکه باستان شناسا نمیتونن کشف کنن حقایقو بدون اینکه اسیبی بزنن به مجسمه 

پس دولت دست نگه داشته تا علم و تکنولوژی پیشرفت کنه تا بدون اینکه اسیبی به اینا وارد شه راز هارو فاش کنن

سومین منطقه مثل ی جعبه در کوهستان های یخیه که اسمش والته

تو این جعبه 1 میلیون تخم گیاه و ... از کشور های مختلف جمع اوری و نگهداری میشه 

حقیقت اینه که ی روزی نسل انسان ها به پایان میرسه 

این والت مثل دریچه ای برای نجاته چون تنها راه زنده موندن ، کاشتن و خوردنه ! 

روزی که دیگه هیچی در دسترس نباشه ، مردم باید رجوع کنن به اون بخش ولی این والت فقط دم دست چند نفره هیشکی و هیشکی نمیتونه وارد شه.

چهارمین محل 

اتاق خواب ملکه انگلیس بوده 👀

کاخ انگلیس تقریبا میشه گفت ی مکان باستانیه همه دیدن میکنن ازش جز اتاق ملکه! 

ی روز ملکه که از خواب پا میشه ی شخصیو میبینه که کنارش نشسته با لباس های پاره پوره تو اتاقش بوده و ی زیر سیگاری پر خون🔪 ولی کاری ب ملکه نداشته 

ملکه پلیسو خبر میکنه ولی تا اونا برسن تصمیم میگیره سرگرم کنه این پسرو و ازش میپرسه چرا اینجایی ؟ و میگه میخواستم اتاقت خودکشی کنی 

بعد از کمی صحبت پلیسا میرسن و از اون روز ورود به اتاق ملکه فقط برای خوده ملکه مجاز بوده و کسی نفهمیده علت خودکشی تو اتاق اون چی بوده و...

دومین منطقه توی چین یه مقبره ایه مربوط به اولین پادشاه چین سال 1974 وقتی کشاورزی زمینو میکنده ، به ی ...

اینکه ادما از جنس گلن 

نکنه اون زمانا اسکولا میخواستن با ساختن مجسمه ی انسان از گل 

انسان خلق کنن!! 

یا شایدم انسان هایی هستن ک سنگ شدن 

من اینو شنیده بودم 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

اینکه ادما از جنس گلن نکنه اون زمانا اسکولا میخواستن با ساختن مجسمه ی انسان از گل انسان خلق کنن!! یا ...

هستن اره همچین چیزام هست و فک کن تکنولوژی اونا که دست دنیارو از پشت میبنده نتونستن کشف کنن !