2777
2789
عنوان

کم شدن وزن در هفته های اخر بارداری

7032 بازدید | 18 پست

کسی میدونه اگه تو دو هفته یک کیلو وزن کم بشه تو هفته 37 38 علت خاصی داره؟؟ خیلی تو نت سرچ کردم چیزی پیدا نکردم، دکترم که کنترل کرد برا کم شدن وزن چیزی نگفت... خیلی نگران شدم... بچم سالمه....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وزن بچتو چک کردی؟ زیاد شده یا ثابت؟ مولتی ویتامینت رو میخوری؟ پودر لیدی میل استفاده میکنی؟

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
نگفت چرا وزن کم کرده؟؟

نه نگفت، یکم قندم بالا بود خودم یکم کمتر میخوردم، مامای مطبشم گفت شاید بخاطر رژیمه از روی شکم بچمو دید میگفت وزنش انگار زیاد نیست خیلی نگرانم کرد

من کم نکردم ولی ماه ۸ و ۹ اصلاااااا وزن نگرفتم اصلا ها ولی ماشاالله بچم شده بود چهار کیلو، حالا چطو ...

دو هفته پیش وزن کرد 10 کیلو اضافه کرده بودم از اول، دیشب چک کرد یک کیلو کم شده بود

وزن بچتو چک کردی؟ زیاد شده یا ثابت؟ مولتی ویتامینت رو میخوری؟ پودر لیدی میل استفاده میکنی؟

از هفته 32 که سونو دادم گفت 2 کیلو 70 هست دیگه نرفتم، از ترس اضافه کردن وزن هیچی نخوردم جز آهن و کلسیم

دو هفته پیش وزن کرد 10 کیلو اضافه کرده بودم از اول، دیشب چک کرد یک کیلو کم شده بود

حتما خوب نمی خوری اینطور باشه بچت هم کم وزن دنیا میاد

چرا اینقدر از وزن گیری می ترسین آخه، من نود بود وزن وقتی رفتم برا سز، الان چهل روز زایمان کردم شده وزنم ۷۸ خوب هم می خورم ولی چون شیر میدم وزنمم کم شده

از هفته 32 که سونو دادم گفت 2 کیلو 70 هست دیگه نرفتم، از ترس اضافه کردن وزن هیچی نخوردم جز آهن و کلس ...

عزیزم مگه خودت چقدر اضافه کرده بودی؟ من بچم بدنیا اومد 2500بود البته وزن منم ثابت موند و گرید جفتم خیلی زود بالا رفته بود.کاش میگفتی یه سونو بنویسه که خیالت راحت شه

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
عزیزم مگه خودت چقدر اضافه کرده بودی؟ من بچم بدنیا اومد 2500بود البته وزن منم ثابت موند و گرید جفتم خ ...

از اول تا الان 9 کیلو، خودش تو مطب سونو کرد هیچی نگفت بهم اخه.... یادمم رفت بپرسم یه کیلو کم شدن وزن خطر نداره...

از اول تا الان 9 کیلو، خودش تو مطب سونو کرد هیچی نگفت بهم اخه.... یادمم رفت بپرسم یه کیلو کم شدن وزن ...

وزن بچتم گفت؟؟آخه زیاد اضافه نکردی که من خودم کلا از اول هفت کیلو اضافه کردم چون ویار شدید داشتم و غذام فقط سرم بود

ببین جنین فقط از بدن شما داره تغذیه میکنه شما چه اضافه کنی چه نکنی مواد غذایی رو از بدن شما میگیره به این خاطر که میگن شما باید غذای مقوی بخوری.الانم بد به دلت راه نده انشاله صحیح و سالم بدنیا میاد

من کم نکردم ولی ماه ۸ و ۹ اصلاااااا وزن نگرفتم اصلا ها ولی ماشاالله بچم شده بود چهار کیلو، حالا چطو ...

واقعا؟ منم از هفته ۳۲ تا ۳۵ ثابت موندم دکترم گفت باید برم حتما سونو یعنی نی نی وزن میگیره از کجا؟ وقتی من ثابتم