2777
2789

لطفاً یادم بدید 

مرحله ب مرحله 

چطوری خیسش کنم 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک ساعت نیم اینا قبل پخت خیس کن 

نمک هم بزن 

من برنجم کامفیروز هست 

بذار اب جوش بیاد 

یکمم روغن بزن 

برنج رو ابش خالی کن،بریز تو قابلمه جوش 

نمکش هم چک کن اگر نداره بزن 

وقتی همراه با برنج جوش اووومد از اون زمان تایم بگیر 

من 7دقیقه و 30ثانیه وقت میگیرم 

دونه رو بردار اگر تو دستت شکست(نه که له بشه)خوبه دیگه 

ابکشی کن 

تو قابلمه ته دیگ هر چی میخوای بذار 

برنج رو بریز و با ته قاشق حفره تو برنج درست کن 

اب و روغن قاطی کن و بریز رو برنج 

برنج رو بذار رو شعله متوسط روبه پایین 

دم‌کنی هم بذار حتما 

یکم که گذشت و صداش اومد در حد سه دقیقه 

زیرش رو کم کن 

من دستم رو یکم خیس میکنم خیلییی کم میزنم لبه قابلمه وقتی صدای جییییز😂داد یعنی دیگه بخار پیچیده و بذار ۴۰مینی حدودا اماده بشه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

آبکش

برنج رو بشور نمک بریز به مقدار زیاد ،اب برنج باید شور باشه 

بزار یه ساعت بمونه 

آب بریز تو قابلمه بزار بجوشه 

اب برنج رو بریز بره و خود برنج رو بریز تو قابلمه 

بزار بجوشه بعد بالاسر برنج باش نگاه کن نرم که شد ابکش کن ..یه دونه برنج رو بردار تو دستت له کن ببین له شد وقت ابکش کردن 

بعدم که تو آبکش ریختی یکم آب سرد بگیر تا اگه شوری داره بره 

بعدم دم بزار

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima

اول برنج رو بشور، چند بار ظرف برنج رو پر از آب کن و خالی کن.

بعد آب بریز و بذار ۱ساعتی بخیسه.

بعدش آبشو خالی کن و برنج رو بریز تو قابلمه، آب بریز روش، آب به اندازه یه بند انگشت یا کمتر روش باشه، بذار رو گاز، شعله رو زیاد کن تا جوش بیاد، نمک و یکم روغن هم بریز.

وقتی آب برنج کامل بخار شد، برنج رو جمع کن وسط، در قابلمه رو بذار و زیر گازو کم کن، بذار ۴۰دقیقه دم بکشه.

میتونی آخرشم یکم روغن یا کره اضافهکنی

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

برنج اینارو خیس نکن 

له میشه شبیه خمیر میشه 

بزار اب جوش بیاد بعدبرنج رو بریز یکم بزار بمونه بعد یکم بردار با دستت امتحان کن  یدونه بخور  چطور بگم 70 درصد باید بپزه 

بعدش ابکش کن 

خیلی خوب درمیاد

اب رو بزار بجوشه نمک جوری بریز که اب کمی شور باشه 

جوش که اومد 

برنجی که هم پاک کردی هم شستی رو بهش اضافه کن 

زمانی که وسطش خام بغلاش پختس وقت ابکشیه 

اب کش که کردی 

روغن بریز تو قابلمه نون بزار بعد برنجو بریز مخلوط اب و روغنم اضافه کن 

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂

برنجا باهم فرق دارن بعصی برنجا رو زیاد خیس کنی قد میکشن و ری دارن بعضیا برعکس.من لنجون رو ۲پیمونه برنج رو میشورم بعد ۱قاشق سرپر نمک میریزم میذارم ۳ ساعت خیس بخوره ببین وقتی برنج رو نگا میکنی بعد خیس خوردن باید کامل دونه ی برنج رنگش سفید شده باشه.برا آبکش نمک میریزم تو آب میذارم قل افتاد برنج خیس خورده رو بدون اینکه دست ببرم توش میشورم یه آب و میریزم تو آب درحال جوش یکمم سرکه سفسد میریزم پنبه ایی میشه.برا لنجون۱۰ دقیقه میجوشه تا بیفته رو آب یعنی اون موقع برش میدارم آبکش میکنم و دم میندازم.

بعضی چیزا چشیه مثلا دونه برنج رو میبینم میفهمم موقع آبکشیه 

کلا هم ۳۰ دقیقه میذاذم دم بکشه بیشتر خاصیتش رو از دست میده

برا کته ماجرا فرق میکنه

برنج اینارو خیس نکن له میشه شبیه خمیر میشه بزار اب جوش بیاد بعدبرنج رو بریز یکم بزار بمونه بعد یکم ب ...

والا من خیس میکنم برنج که خیس نکنی مث چوب خشکه برنج پنبه ایی میخای باید خیس کنی شما حتما بدون نمک میخیسونی خورد میشه