2777
2789
عنوان

خانما یه لحظه میاین

52 بازدید | 8 پست

من عقد دختر خالمه بعد دخترم کوچیکه به مادر شوهرم گفتم دوساعت بچه رو بگیره من برم خودی نشون بدم و بیام ولی میخواد بره دکتر عروس عموی شوهرم گفت بیا بذارش پیش من به نظرتون اینکار و بکنم چون بخوام با خودم ببرمش زهرمارم میشه 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر به عروس عموی شوهرتون اعتماد دارید آره

آخه با هم صمیمی نیستیم شوهرم میگه اصلا نرو بخوای بچه رو بذاری اینور اونور

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
بنظرم با خودت ببرش،خیالتم راحت حداقل بچت پیش خودته. اونجا یه دختر پیدا میکنی میسپاری بهش

آخه دوماهشه اذیت میکنه از یه طرفم میترسم بذارمش یه اتفاق براش بیفته 

شوهرتون هم بیراه نمیگه😅 نمیدونم ..

چی بگم استرس بچه از یه طرف دلخوری دختر خالمم یه طرف این بیچاره 8 ماهه میخواد عقد کنه اول پسر عمو شوهرش مرد بعدم پسر داداشم دیگه به هم خورد الان گفت نیای ناراحت میشم گفتم بچم کوچیکه گفت بذارش پیش مادر شوهرت 

آخه دوماهشه اذیت میکنه از یه طرفم میترسم بذارمش یه اتفاق براش بیفته

دوماهه رو میخای بسپاری به غریبه،یا همون مادرشوهرت یا خواهر شوهرت یا مادر و خواهر خودت. درغیر این صورت ببربا خودت،همین که تو جمع باشی شاد میشی بخدا نری هم پشیمون میشی بچتم نبری بهت خوش نمیگذره چون دلت پیششه با این حرف همسرتم که اگه خدایی ناکرده چیزی بشه کلا دیگه همیشه کنسل همه چیز.

گلم ببرش دوتایی خوش میگذره سخت نگیر 

دوماهه رو میخای بسپاری به غریبه،یا همون مادرشوهرت یا خواهر شوهرت یا مادر و خواهر خودت. درغیر این صور ...

مرسی عزیزم آره خودمم دلم نیست بذارمش میبرمش خیالم راحت باشه برا دوساعت چیزی نمیشه