2777
2789

سلام روز بخیر ، میشه اگر ساکنید ، سوالی داشتم ، بهم پیام بدید ، ممنون میشم خیلیی زیاد

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی

نظر خودت چیه😐

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂

فک کن طرف از استرالیا بیاد نی نی سایت

خب یعنی خاکبرسرش:/

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بنظرم بهتره بری اینستا اونجا آدم های زیادی پیدا میکنی که مهاجرت کردن استرالیا. اینجا فک نکنم پیدا کنید و جواب سوالتون رو بگیرید

لطفا اگه امکان داره برای شادی روح عزیز آسمونی من یه فاتحه و صلوات مهمونش کنید🙏

بنظرم بهتره بری اینستا اونجا آدم های زیادی پیدا میکنی که مهاجرت کردن استرالیا. اینجا فک نکنم پیدا کن ...

نتونستم ، یه نفر پیدا کردم ، خیلی دیر جوابمو داد

بله بفرمایید

ببخشید تحصیلاتون چیه؟ من رشته اقتصاد برداشتم میخواستم ببینم اطلاعاتی راجب این رشته دارید؟ اگر اشتباه نکنم شما دکترای اقتصاد داشتید درسته؟ یا از تاپیک دیگه ای اشتباه گرفتمون؟🥲

زنداداشم اصلا آشپزی نمیکنه ب خودش و زندگی وبچش نمی‌رسه

گریه می‌کنه توجمع بی حوصله هست و خوابش میاد.هرچی داداشم میگه برعکس میکنه.هیچ کاری کامل انجام نمیده.مدیریت نداره فقط حرف دوسه نفر خانوادش اجرا می‌کنه داداشم خسته شده میگه جدا شیم

بنظرت چکار کنیم بهتره

ببخشید تحصیلاتون چیه؟ من رشته اقتصاد برداشتم میخواستم ببینم اطلاعاتی راجب این رشته دارید؟ اگر اشتباه ...

سلام فک میکنم اشتباه گرفتین ، من ارشد حسابداری دارم . تاپیکی هم درین مورد دارم . موردی بود اونجا بفرمایید . 

زنداداشم اصلا آشپزی نمیکنه ب خودش و زندگی وبچش نمی‌رسهگریه می‌کنه توجمع بی حوصله هست و خوابش میاد.هر ...

فک کنم جای اشتباهی مطرح کردید . خیر باشه براتون