2777
2789

دکلره میخواد

اونم پایه 9، 10

عمرا با رنگ ذر نمیاد.

الکی موهاتو خراب نکن.

بگرد ت دیوار، هستن کسایی ک مدل رنگ مو بخوان، ب لونا پیام بده

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

وا چه ربطی داره😐لباسی که عروسی میخوام بپوشم صورتیه

خب اولا م رنگش قشنگ نیس 

دوما عادی نییت این رنگ به نظرم 

میخوای برات چنتا نمونه رنگ مو بفرستم ببینی خوشت میاد یا نه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این با دکلره و ارایشگاه بزوز در بیادبعد با نرم کننده که ابی شده میخوای صورتی بشه؟

نه نه دوستم میخواست ابی بشه میگه نرم کننده زیاد زده سبز شده 

درحالی که من فکر میکنم اصلا نرم کننده نباید میزد

من اصلا نخریدم میخواستم صورتی بخرم 

میشه با دل مهربونت یه صلوات مهمونم کنی؟🥹 من یه دختر شاد و هنرمندم😌🥰💕 درون من پر هنر بود ولی...
دکلره میخواداونم پایه 9، 10عمرا با رنگ ذر نمیاد.الکی موهاتو خراب نکن.بگرد ت دیوار، هستن کسایی ک مدل ...

مامانم نمیزاره که 💔

میشه با دل مهربونت یه صلوات مهمونم کنی؟🥹 من یه دختر شاد و هنرمندم😌🥰💕 درون من پر هنر بود ولی...

بله میتونی از یه رنگ خیلی روشن مثل همون طبیعی ۱۲ استفاده کنی و بعد رنگ صورتی بذاری ولی کیفیتش به شفافیت و دوام عکسی که گذاشتی نمیشه

میتونی از این هایلایت تیکه ای های اماده بخری استفاده کنی دردسرش کمتره

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
خب اولا م رنگش قشنگ نیس دوما عادی نییت این رنگ به نظرم میخوای برات چنتا نمونه رنگ مو بفرستم ببینی خو ...

اخه میخواستم با شامپو رنگ در بیارم دکلره ام نکنم که میگن نمیشه 

بله میتونی از یه رنگ خیلی روشن مثل همون طبیعی ۱۲ استفاده کنی و بعد رنگ صورتی بذاری ولی کیفیتش به شفا ...

اخه همه که گفتن نمیشه 

منم نظرم همین بود بعد چون کمرنگ میشه شامپو رنگو دو بار بزارم 

نمیدونم چیکار کنم دیگه همه میگن نکن

اخه همه که گفتن نمیشه منم نظرم همین بود بعد چون کمرنگ میشه شامپو رنگو دو بار بزارم نمیدونم چیکار کنم ...

چون کمرنگ میشه و زود پاک میشه به خاطر همین میگم از این تیکه ای اماده ها بگیر ، موهاتم اسیب نمیبینه چون به هر حال اون رنگ خیلی روشن به اکسیدان ۱۲ درصد نیاز داره اینجا برای این کار که خودش اسیب زننده ست خیلی قویه

دکلره فرق داره رنگبری میکنه رنگی اضافه نمیکنه و برای مثلا صورتی پایه ۹ و ۱۰ هم لازمه تا یه چیز ژورنالی دربیاد

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
اینجوری دوست نداری🥺

چرا خب اما اینم دکلره میخواد دیگه

لباسمم که صورتی این رنگی شاید عید البته که فکنکنم چون مامانم دکلره نمیزارههه

چون کمرنگ میشه و زود پاک میشه به خاطر همین میگم از این تیکه ای اماده ها بگیر ، موهاتم اسیب نمیبینه چ ...

باشه مرسی عشقم که کمک کردی 🩷

چراازاین موهای آماده رنگی نمیخری بزنی بین موهات

اره دیگه باید همین کارو کنم

ولی خیلی دوست داشتم رنگ کنم 

بعد اینا معلوم نمیشن که مو مصنوعیه وصل کردم؟

چون میخوام موهام فر باشه اینارم فر کنم بعدش دوباره اتو بکشم صاف میشه؟ خراب نمیشن؟