2777
2789

خانوما من دیشب حنا قهوه تخم مرغ و آب پوست گردو رو زدم به موهام ۲ ساعت موند 

تو حموم که شستمش نصف موهام ریخت هی دست کشیدم دسته دسته مو اومد تو دستم

برای درمان ریزش موهام و تقویتش گذاشته بودم ولی بدتر شد

طبعم سرده اگه میدونید راهنماییم کنید ترخدا

الان چیکار کنم 

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️  

وا چرا اینجوری شده اولین باره میشنوم

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا حنارو با تخم مرغ گل بابانو 

پوست بلوط میزارن قهوه رو نشنیدم شاید بخاطر قهوست

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

ببینید موهاتون خیلی ریشه اش ضعیف بوده حنا و تخم مرغ هم گرمه همون اول نباید اینا رو میذاشتین 

اشکال نداره حالا یه مدت قبل از حمام روغن زیتون بزنید و قشنگ ماساژ بدین حداقل سه ساعت هم توی سرتون باشه بعدش یه مدت روغن بادام رو امتحان کنید بعدش سیاهدانه خیلی جواب میده

نمیدونم بخدا شانس منه فک کنم چون شنیدم برای ریزش مو خیلی خوبه گفتم امتحان کنم

اره خوبه ولی بد چیزایی قاطی حنات کردی 

چیه قهوه

شاید حنات خوب نبوده؟میگی ریزش داشتی که با یکبار حنا گذاشتن خوب نمیشه که

نه اتفاقا از عطاری گرفته بودیم ولی ۱ ۲ سالی هست دارمش 

نه میدونم خوب نمیشه فقط میترسم بار دیگ هم همینجور بشه کچل بشم

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️  

معمولا حنارو با تخم مرغ گل بابانو پوست بلوط میزارن قهوه رو نشنیدم شاید بخاطر قهوست

حیلی تحقیق کردم تو خود سایت و سایتای دیگ 

قهوه بخاط اینه که قرمز حنا رو بگیره و مو قهوه ای بشه

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️  

من همیشه حنا تنها ب موهام میزنم و چیزه دیگه ای رو باهاش مخلوط نمیکنم و فقط باعثه تغییر رنگه موهام میشه کسی ک طبع سردی داشته باشه عملکرد حنا واسش برعکس میشه و همینطورم اگ طبع گرمی داشته باشه برعکس طبع حنا سرد میشه

بعضیا قهوه میزنن ک مثلا رنگ موهاشون تغییر کنن

اما پوسته‌گردو و اینا تاحالا نشنیدم کسی بخاد مخلوط کنه باحنا و ب موهاشون بزنه

هر آنچه مرا به درد اورد، مرا ساخت!