2777
2789

سلام خانما داشتم تلگرام همسرم نگاه میکردم یه شماره سیو کرده به اسم مدیر تهران باز کردم دیدم خانومه اهل کیس دادن و این چیزاس همسرمم یه مدت از طرف محل کارشون فرستاده میشدن تهران دیگه تموم شد برگشتن یعنی یه دوره اجباری داشتن ک مطمئنم اونجا میرفت 

ذهنم خیلی درگیره اصلا تماس و پیامی هم باهاش نداشته ولی نمی‌دونم چرا سیو کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم 

این تبلیغای تلگرامی، گروه‌ها، ربات‌ها و کانال‌ها برای همه فرستاده میشه، حتی برای من، اصلا نگران نباش چون خودشون میان و شوهرت سرچ نکرده اصلا

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

ببین منم چندبار حذف کردم نمیدونم چطوری همش تلگرامن میره تو کانال صیعه یابی 

شاید واسه شوهرتم همین بوده

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

سلام عزیزم این تبلیغای تلگرامی، گروه‌ها، ربات‌ها و کانال‌ها برای همه فرستاده میشه، حتی برای من، اصلا ...

شمارشو سیو کرده زدم دیدم اینکه اسمش رو مدیر تهران سیو کرده یه خانمی هست ک انواع اقسام خانم رو گذاشته تو کانالش برا صیغه ساعتی 

ببین منم چندبار حذف کردم نمیدونم چطوری همش تلگرامن میره تو کانال صیعه یابی شاید واسه شوهرتم همین بود ...

کانال نبود کانالا رو دیدم خودم یه شماره گوشی همسرم بود به اسم مدیر تهران سیو کرده تو مخاطب هاش بعد دیدم عکس یه خانم هست پروفایلش کنجکاو شدم زدم دیدم از ایناس ک دختر معرفی میکنن

کانال نبود کانالا رو دیدم خودم یه شماره گوشی همسرم بود به اسم مدیر تهران سیو کرده تو مخاطب هاش بعد د ...

منم شوهرم رو یکی‌ادد کرده بود تو گروه اولش فکر بد کردم‌

بعد دیدم یکی از رفیقاش اددش کرده خودشم از بس تلگرامش شلوغه ندیده بود 

رفیقشو فحش کش کرد🤣

کانال نبود کانالا رو دیدم خودم یه شماره گوشی همسرم بود به اسم مدیر تهران سیو کرده تو مخاطب هاش بعد د ...

چی بگم 

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....