سلام. من ۱۱ماهه عروسی کردم. شوهرم خیلی غیرتی هست حتی تو دروان نامزدی نذاشت خونه پدرم بمونه میرفتم داد و بیداد راه مینداخت بیا دلتنگتم بعد عروسی هم همینطوری ولی انقد خانواده اون دخالت و دعوا...... راه انداختن شوهرم سرد شد انگار بعد ۴ شب پیش پدر شوهرم زنگ زد بیا خونمون به شوهرم شوهرم هم گفت گوشی از رو تخت بده. یه لحظه گوشیشو باز کرد از تلگرام یه دختر پیام داده بود اسم شوهرمو گفته بود گفت زنگ زده بودم منم گفتم این کیه شوهرم گفت نمیدونه به دروغ صورتش گچ شد گوشی رو دادم بهش نوشت کی هستی دختره گفت اسکل هستی یعنی تو منو نمیشناسی. بعد اسم و فامیل شوهرمو گفت شوهرم هی انکار کرد بعد عکس فرستاد به شوهرم گفتم باز کن عکسو باز نکرد گفت میرم بیرون میام با هم باز کنیم. رفت بیرون گفتم آنلاین نشو ها بشی میفهمم به اون است دادی زن زنگ گفت نت داری گفتم نه که بدونه آنلاین بودنش رو میفهمم یا نه من گیج گفتم ندارم اومد دیدم حذف کرده با اون حرف زده نمیدونمی گفته حذف کرده دختره اومده نوشته من شما تو قبلاً داشتم علامت سوال نوشته بودم گفتم ببینم کیه من شوهر دارم فقط خواستم ببینم کی هستی درحالی که شوهرم پروفایل داره. بعد شوهرم ۳روز گوشی رو چسونده بود به خودش نمیداد بهم امشب رفتم دیدم تلگرام رو حذف میکنه نصب میکنه رفتم دیدم چند تا دختر رو به اسم پسر سیو کرده تو اسنپ جایی که جاهایی که با اسنپ رفتی مبدا و مقصد شو نوشته یه بار رفته دبیرستان چندبار کافه ولی میگم دست رو قرآن میذاره گریه میکنه من خیانت نکردم امروز رفته برام طلا خریده لباس خریده هیچی کم نمیذاره برام تو خونمون دعا پیدا کردم چند بار. فقط گریه میکنم این چند روز چیکار کنم شما بگین من بی تجربم اسنپ و شماره های که سیو کرده بود رو نگفتم به شوهرم هنوز که دیدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دخترم، اون روابط برا قبل عروسی با شما بوده. شوهرت دوستت داره وگرنه انتخابش برا ازدواج نبودی. زندگیتو خراب نکن. فقط باهاش صحبت کن،و از خط قرمزات بگو. و حتما حتما ازش بخواه خط جدید بگیره و اون قبلیو واگزار کنه