2777
2789
عنوان

دنبال یه کاربر قدیمی هستم

158 بازدید | 17 پست

یه نفر بود که تاپیک هایی مثل بانو آرتمیس داشت 

و در مورد زنانگی و اعتماد و به نفس صحبت میکرد و مشکلات زندگیشون 

پروفایلشونم تناژ طوسی داشت 

کسی اسمشونو یادشه؟🥺

کاربر اپرا رو میگی؟

یادش بخیر اون موقعه ها جو سایت خیلی خوب بود

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوپرا که هست هنوز ولی اره.خیلی آموزنده بود

چند تا کاربر معروف بودن تو سایت

خیلی وقته ازشون خبر ندارم

مثل کاربر اپرا بودن

تاپیکاشون خیلی مفید بود

میدونی، حالا خودم دوست دارم راجب انرژی زنانه و..

تاپیک بزنم

ولی چون تعداد مردا و یکسری کاربرای خاص زیاد شده بیخیالش شدم

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

چند تا کاربر معروف بودن تو سایتخیلی وقته ازشون خبر ندارممثل کاربر اپرا بودنتاپیکاشون خیلی مفید بودمی ...

من خودم قدیمیم.اون اوایل که عضو شده بودم یه عالمه تاپیک مفید می‌دیدم که از هر منبعی بهتر بود برای خانما 

ولی جو اینجا خیلی خراب شد.

دختر گرانبها ؟

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

جواهر؟ی چیزی تو این مایه ها جواهر نایاب؟

دختر گرانبها رو میگید فک کنم 

نه ایشونم نیست 

یه خانوم دیگه هم بود که اسمش گل داشت.تاپیکاشون خیلی پربازدید شده بود.متاسفانه اسم ایشونم یادم نمیاد

دختر گرانبها رو میگید فک کنم نه ایشونم نیست یه خانوم دیگه هم بود که اسمش گل داشت.تاپیکاشون خیلی پربا ...

آها همون

بیشتر آدرس بده😅

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

من خودم قدیمیم.اون اوایل که عضو شده بودم یه عالمه تاپیک مفید می‌دیدم که از هر منبعی بهتر بود برای خا ...

دقیقا

بنظرم جو سایت از ۹۸ به بعد کم کم و بعد از ۴۰۱ به بعد به شدت عوض شد

الان تایپکای سال ۹۸ به قبل رو ببینی اصلا اون نی نی سایت انگار یه سایت دیگس

سایت نباید معروف میشد

دقیقابنظرم جو سایت از ۹۸ به بعد کم کم و بعد از ۴۰۱ به بعد به شدت عوض شدالان تایپکای سال ۹۸ به قبل رو ...

من هنوزم پشمام از شدت مفید بودن بعضی از تاپیکا می‌ریزه 

بعضی از کاربرای اینجا مثل گنج بودن و محتوایی هم که با بقیه به اشتراک گذاشتن تا چند سال قابل استفادس.و زندگی هارو سروسامون میده

الان من دوباره عضو شدم که تاپیکای شیش هفت سال پیشو بخونم دوباره😂