2777
2789

یه سوال میپرسم حرفای بدیهی میزنن بعضیا

چرا واقعا؟میگی فلان میگن خب هرکسی یه سلیقه ای داره واقعا فکرکردید نمیدونم اینو🤔یا سوال میپرسی یه چیزایی میگن که ادم خودش میدونه من منتظرم یه نظر خوب بدید چیزی که خودم نمیدونم، وگرنه که وقت اضافه ندارم بدیهیات رو بخونم، واقعا نمیدونم بعضی نظرات کاربرا چیه؟

🚫🚫🚫کاربر آقا به هیچ عنوان درخواست نده🚫🚫🚫                               اگر از کلمه عزیزم جونم و... استفاده کردم و شما آقا بودید عذرخواهی میکنم با فرض خانم بودن صحبت میکنم و چک نمیکنم

چون جواب سوالت کاملا بدیهی و واضح هست 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با توجه با تاپیک قبلیت

الان خب ببخشید سوالت خب بی محتواست بی معنی 

هر کسی یه سلیقه ای داره 

یه پسر قد بلند هیکلی ممکنه از دختر قد بلند خوشش بیاد

یکی از قد کوتاه بغلی 

دفتر آمار نداره کسی که

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

تو تاپیک میرنی نظراشونو بدونی 

محکوم نیستن که جواب دل خواهتو بدن .

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

خب هر کسی یه سلیقه و نوع رفتاری داره 

‏به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدم‌ها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل می‌گوید:گاهی دیگران حرف‌هایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم.  اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..
خب دوست داری طبق سلیقه تو نظر بدن؟ اونا هم نظر خودشون رو میگن دیگه

نه 

نمیگم طبق سلیقه من

میگم بدیهیاتو نگن

نصیحت نکنن

انرژی منفی ندن

چرا باید اینجوری با هموطنشون برخورد کنن انقدر منفی ان فقط نصیحت بدیهیات اه واقعا ادم عصبی میشه از بعضی ادما

🚫🚫🚫کاربر آقا به هیچ عنوان درخواست نده🚫🚫🚫                               اگر از کلمه عزیزم جونم و... استفاده کردم و شما آقا بودید عذرخواهی میکنم با فرض خانم بودن صحبت میکنم و چک نمیکنم

عزیزم واقعا نی نی سایتو خیلی جدی گرفتی

😂😂مرسی منو خوب راهنمایی کردی نیاز داشتم به این حرف

چون جواب سوالت کاملا بدیهی و واضح هست

ببین تا میگم حرفای مسخره میزنین نمونه اش همین حرفی که الان زدی🙄

ببین تا میگم حرفای مسخره میزنین نمونه اش همین حرفی که الان زدی🙄

شاید سوالات شمام مسخره است .سوال مسخره=جواب مسخره 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

تو تاپیک میرنی نظراشونو بدونی محکوم نیستن که جواب دل خواهتو بدن .

مگه میگم جواب دلخواه😐میگم چیزی که خود ادم میدونه که دیگه گفتن نداره مثل اینه که تو خودت میدونی الان شبه من بیام هعی بهت بگم شبه ها الان بعدم نصیحتت کنم چرا ندونستی شبه مضحکه واقعا

شاید سوالات شمام مسخره است .سوال مسخره=جواب مسخره

خب شاید بودن شما تو تاپیک ادمی با سوالات مسخره هم مسخره است🤔