2777
2789

نظرو تجربتونو بگید😅

🚫🚫🚫کاربر آقا به هیچ عنوان درخواست نده🚫🚫🚫                               اگر از کلمه عزیزم جونم و... استفاده کردم و شما آقا بودید عذرخواهی میکنم با فرض خانم بودن صحبت میکنم و چک نمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی سوالا بچگونع ای میپرسیدا

خب جواب نده بزرگ😜😂

🚫🚫🚫کاربر آقا به هیچ عنوان درخواست نده🚫🚫🚫                               اگر از کلمه عزیزم جونم و... استفاده کردم و شما آقا بودید عذرخواهی میکنم با فرض خانم بودن صحبت میکنم و چک نمیکنم

بستگی به سلیقه اش داره

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

تجربم اینه که تو با این ملاکات ۱۰۰ بهت خیانت میشه چیزای مهم تریم هستا

چرا بدیهیات میگیدیعنی من نمیدونم چیزای مهمی تو زندگی وجودداره☺یه نظره یه تجربه اس دوست دارم از ادما بشنوم تجربیاتشونو واسم قشنگه بعد شما نصیحت میکنید و انرژی منفی میدی واقعا باعث تاسفه که زبونتون همینجور به منفی میچرخه

طبق تجربه مورد اول

ممنونم نظرتو گفتی اگه تجربه باحالی تو این زمینه داری هم بگو😉

پسرا الان اسکینی میخان واقعیتو گفتم سبزه با لاک سفید

😅سفیدا شانسی ندارن پس

من رفتم دیگه بزارین من برم😂

سوالت خیلی عجیبه آخه تو دنیا میلیاردها آدم با میلیاردها سلیقه هست همه قد بلند هیکلیا که یه مدل نمیپسندن من مرد قد بلند چهارشونه دیدم با مثل خودش ازدواج کرده یکیم دیدم با قد 190 با دختر قد 150 ازدواج کرده

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
سوالت خیلی عجیبه آخه تو دنیا میلیاردها آدم با میلیاردها سلیقه هست همه قد بلند هیکلیا که یه مدل نمیپس ...

درسته دوست داشتم تجربیاتی که پیش اومده بشنوم فقط☺