بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ببين من هر ماهي كه نميشم هميشه به خودم مي گم عيبي نداره ماه ديگه روش هاي جديد تري رو خودم امتحان مي كنم مثلا حلواهاي مختلف درست مي كنم دعاهاي زيادي مي خونم خودمو تقويت مي كنم اصلا نيابد نا اميد بشي،ولي در كل فردا ي ازمايش خون بده كه خيالت راحت شه،اخه نميشه صد در صد به بي بي چك اطمينان كرد
عزیزم منم یروز بعد موعد منفی شد الان 4 روزه میگذره خبری ازپری نیست....تکررادرار شدید وتیرکشیدن تخمدان دارم نمیدونم چ مرگمه اگ تا ده روز بعد موعد پری نشدم بعد میرم از
منم ۷ماهه تو اقدامم ولی نمیشه نمیدونم چرا منم نگرانم درکت میکنم من هرماه امیدوارم میشم وبعدم سر موعدش پری میشم توکل ماه هم اصن استرس ندارم ولی سر موعد پری هام منتظرم و استرس دارم و امیدوار ولی نمیشه دکترم رفتم قرصای تقویتی مصرف میکنیم پاپ اسمیر هم دادم ولی مشکلی نیست ولی خب نمیشه دوست دارم یه نی نی داشته باشم انتظار زیادیه مگه؟نمیدونم منم ناراحتم عین خودت همم نگران ولی خب....چی بگم