2777
2789
عنوان

خسته شدم

217 بازدید | 18 پست

يك روز از وقتم گذشته بي بي منفي بود 

خيلي بده خيلي😭

اينماه هم اچ سي جي زدم هم متفورمين خوردم،يعني ممكن نيست حامله باشم؟

ميشه براي سلامتي ني ني كوچولوم صلوات بفرستين؟!😇😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم زود از رحمت خدا ناامید نشو... 

یکی دیگه ب ب چ بزن. مارک معتبر هم بزن 

ان شاءالله که هم شما و همه منتظران نی نی دامنشون سبز بشه... 

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400

ببين من هر ماهي كه نميشم هميشه به خودم مي گم عيبي نداره ماه ديگه روش هاي جديد تري رو خودم امتحان مي كنم مثلا حلواهاي مختلف درست مي كنم دعاهاي زيادي مي خونم خودمو تقويت مي كنم اصلا نيابد نا اميد بشي،ولي در كل فردا ي ازمايش خون بده كه خيالت راحت شه،اخه نميشه صد در صد به بي بي  چك اطمينان كرد

همه ى زندگيم دخترم آيما❤️
عزیزم زود از رحمت خدا ناامید نشو...  یکی دیگه ب ب چ بزن. مارک معتبر هم بزن  ان شاءالله ک ...

انشاالله خدا به همه منتظراي ني ني كلي ني نيه تپل مپل بده

ببين من هر ماهي كه نميشم هميشه به خودم مي گم عيبي نداره ماه ديگه روش هاي جديد تري رو خودم امتحان مي ...

نمي دونم اينماه احساس ميكردم صد در صده ولي خيلي بد خورد تو ذوقم ،اطرافيان هركي بعد من ازدواج كرده حاملس خيلي سخته رام😭

عزیزم منم یروز بعد موعد منفی شد الان 4 روزه میگذره خبری ازپری نیست....تکررادرار شدید وتیرکشیدن تخمدان دارم نمیدونم چ مرگمه اگ تا ده روز بعد موعد پری نشدم بعد میرم از

نمي دونم اينماه احساس ميكردم صد در صده ولي خيلي بد خورد تو ذوقم ،اطرافيان هركي بعد من ازدواج كرده حا ...

تورو خدا خودتو با هيچ كس مقايسه نكن خيلي كاره بديه،چند سالته؟البته ميدونم سخته ها ولي نا اميدي بدتره

٢سال عزيزم اينماه سونو رفتم دكتر گفت تخمك داري همسرم هم خوبه اما نمي دونم چرا نميشه

بهش اصلا فكر نكن استرس مانع ميشه ورزش مي كني؟؟؟ورزش خيلي موثره

منم ۷ماهه تو اقدامم ولی نمیشه نمیدونم چرا منم نگرانم درکت میکنم من هرماه امیدوارم میشم وبعدم سر موعدش پری میشم توکل ماه هم اصن استرس ندارم ولی سر موعد پری هام منتظرم و استرس دارم و امیدوار ولی نمیشه دکترم رفتم قرصای تقویتی مصرف میکنیم پاپ اسمیر هم دادم ولی مشکلی نیست ولی خب نمیشه دوست دارم یه نی نی داشته باشم انتظار زیادیه مگه؟نمیدونم منم ناراحتم عین خودت همم نگران ولی خب....چی بگم

خدایا ضایع ام نکن این پاییز نی نی رو بفرست تو دلم