2777
2789

بچه ها کمککک اول پسر بزرکترم چن روز بود تب داش و گلودرد با دوا و دکتر یکم بهتر شده ک حالا کوچیکه تب شدید داره با شیاف پایین نیومده فعلا چیکار کنم تا صبح تبش کنترل بشه اینم ببرم دکتر بچه هم پشت همن یکی شش ماهه یکی دوسالشه پوستمو غلفتی کندن

هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو آب پاشويه اش يكم سركه بريز

باشه باید همون کارو کنم تو تب داره میسوزه بعد اب باید خنک باشه یا ولرم .وای خدا خیلی سخته بچه داری

هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ

اگه با شیاف پایین نمیاد ببر دکتر

دیگه چاره ای نیست

ولی خب چند نوبت شیاف بذار شاید خوب شد

از ۱۱۵ هم میتونی سوال کنی تلفنی جواب میدن در چه صورت خطرناکه

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
باشه باید همون کارو کنم تو تب داره میسوزه بعد اب باید خنک باشه یا ولرم .وای خدا خیلی سخته بچه داری

آب ولرم،زیر بغل،زیر گردن،خیس کن اذیت میشه ولی شدیدا موثره

تب سنح داری؟اگه ۳۸باشه،پاشویه نمیخوادا

کی شیاف گذاشتی؟کم کم اثر میکنه حتما،

ینی ممککنه بخاطر دندون باشه چون علایم دیگه نداره فقط تب کرده والا تب سنج مونو پسر بزرگم خراب کرد از پیشونی و بدن داغش میفهم تب داره نگرانم چشم رو هم نذاشتم میترسم خدانکرده تشنج کنه

آب ولرم،زیر بغل،زیر گردن،خیس کن اذیت میشه ولی شدیدا موثره تب سنح داری؟اگه ۳۸باشه،پاشویه نمیخوادا ک ...

یکی دوساعتی میشه شیاف گذاشتم نمیدونم چرا اثر نکرد به پسر بزرگترم ک میزاشتم اب رو اتیش بود اما واسه این اثر نمیکنه

ینی ممککنه بخاطر دندون باشه چون علایم دیگه نداره فقط تب کرده والا تب سنج مونو پسر بزرگم خراب کرد از ...

فکرنمیکنم خیلی بالا باشع،شیافم گذاشتی،الان حدود ۳۸ نهایتا

فردا دکتر ببرش،یه تب سنجم بخرید حتما

دوستمون‌درست میگه،پوشکش رو‌باز کن،واقعا موثره

آب ولرم باشه هم دمای بدن عادی نه سرد نه گرم 

اگه عرق کاسنی هم داری باهاش پاشویه بدش 

من یادمه دخترم تب،بالا کرد 39.5رسید تشت آوردم تو خونه و لختش کردم با عرق کاسنی شستم بدنش رو 

الانم تب داره اما نه به اون شدت

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته