2777
2789

دوستان بچه ها میخان ابروی منو ببرن پیش مدیر معاون پیش معلما ک ابروی منو بردن میگن تو خرابی 😔چن نفر منو میشناسه از همسایمون خبر داره از مادر پدرم ک جدا شدن پدرمم ک ابرو برده بچه ها هم برام حرف درست کردن و داشتم تو راه برگشت میمومدم ی پسره جلومو گرفت تیکه انداخت بهم منم جوابشو دادم الان بچه ها برام حرف درست کردن همه بچه ها بهم میگن خراب چیکار کنم 😭میخام ترک تحصیل کنم 😭امسال سال اخرما 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون هیچ قضاوتی بهتره درستو بهتر کنی تا بچه ها حساب بیشتری نسبت ب قبل روت باز کنن

تجربه مدرسم این رو بهم نشون داده ک وقتی پیش بچه ها ارزش دارم که درسم خوب باشه 

ایشالا که درست عالیه و عالی ترم میشه 

برات آرزوی بهترینارو‌ میکنم ❤️❤️🫶🏻🫶🏻

ادم هیچ وقت نباید جلوی پیشرفت خودشو بگیره برای دیگران هر کسی هرگوهی خاست بخوره گفتن خرابی بگو اره خر ...

تحقیرم میکنن میخندن بهم میگن عاقبتت خیلی حرفای ناجو میزنن 😔