2777
2789

اول کدومش تمام میشه؟ 

من دوتا بسته دارم یکیش نامحدوده میخام ببینم اول نا محدود ( که،اول خریدم ) تمام میشه یا اونی ک ( امشب ) خریدم ؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه همراه اول نامحدود شبانه از ساعت یک از نت نامحدودت میره ولی گاهی دیر و زود میشه یهو میبینی مثلا یک و چند دقیقه‌اس ولی از بسته محدود رفته باید چک کنی

قبل از اینکه استفاده کنی هم یه بار بذار رو حالت هواپیما 

ولی تو دوتا سیمکارت می‌گرفتی خیالت راحت بود

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
نامحدودت زمان داره؟ من یه صبحانت دارم از پشتیبانی پرسیدم گفت اتوماتیک صبحها از بسته اصلیت مصرف نمیشه ...

اره یک ماهست 

یعنی میگی مال منکه از ۱شب تا ۱۱ صبح هست وقتی این تایم نت را روشن کنم از نامحدود مصرف میشه؟

اره یک ماهست یعنی میگی مال منکه از ۱شب تا ۱۱ صبح هست وقتی این تایم نت را روشن کنم از نامحدود مصرف می ...

آره من تماس گرفتم گفت اون تایم نامحدود یه ماهه استفاده میشه. ظهر به بعد اون یکی بسته

همسرم اشتباه گرفت برام

من ماه قبلی اینجوری دوتا رو یه سیمکارت گرفته بودم چک میکردم گاهی از یک یکم گذشته بود ولی از بسته محدود میرفت زمانش بغضی وقتا طول می‌کشید تا از نامحدود بره مرتب و دقیق نبود

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم