2777
2789
عنوان

دلنوشته 🖤

28 بازدید | 4 پست

من آدم مهمی نیستم ، کار خاصی هم از دستم بر نمیاد برای کسی انجام بدم ، پدرم بهترین مرد عالم نیست و مادرم هم بهترین بانوی دوعالم نیست ..

اما وقتی کسی برای چندین و چند بار چیزی ازم بخواد  ، تمام تلاشمو میکنم . تلاش می‌کنم تا ازم نا امید نشه ...

شما که بهتریند چرا نیم نگاهی به من ناقابل نمی‌کنید...سالهاست که خواهش میکنم ..بهار جوانیم پرپر شد ..دریغ از نیم نگاهی ..دلم گرفته ...بیشتر برای دغدغه های تکراری و هر روزه.... 

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

کاش میشد سر نوشت خویش را از سر نوشت 

کاش میشد اندکی تاریخ را بهتر نوشت 

کاش میشد ‌ پشت پا زد بر تمام زندگی 

داستان عمر خود را گونه ای دیگر نوشت 🙂🖤

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه خسته شدم از زندگی

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

بنظرم واقعا اشکالی نداره که زندگی رو خسته کننده ببینی، و یسری هستن که تونستن روی واقعی زندگی رو ببینن و وابستگیشون رو از بین ببرن😌 ، میگن کلا ادم رو توی سختی آفریدن که البته بازم ممکنه هر سری یچیز کوچیک و شایدم الکی بیاد سر راهت، که ذره ای دلت رو گرم کنه ،ادمم بخاطر همیناس که وابسته زندگی میشه مگرنه که زندگی وفا نداره، پس خودتو ناراحت نکن