2777
2789
عنوان

تصادف کردم زمین گیر شدم

192 بازدید | 10 پست

من یه خاطره ای هیچ وقت از یادم نمیره

10سال حیاطمون مشترک بود با خانواده شوهر

سنم کم بود واحمق بودم شده بودم کلفت بی مزد ومواجبشون توی روستا

بعد از 10سال که خونه جدا خواستم همه شدن دشمنم

با هزار مصیبت رفتم روستای بغلی اجاره نشینی،، اونم با فروش طلاهام

از بخت بدم دوماه بعدش تصادف میکنم لگنم میشکنه وفلج میشم

مادره که نیومد ختی زنگ هم نزد

خواهراش هم همینطور حتی زنگ هم نزدن

پدره هم که اومد نیشش تا بنا گوش باز بود

هرجا هم نشستن گفتن حق ما زدش

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خلاصه تو همون خونه اجاره ای بودیم که باز سال بعدش بابای جوونم  تصادف میکنه وفوت میکنه

مراسمش هم دو سه باراومدن ورفتن ویکی از خواهرا که کلانیومد ولی من وخانواده م وقتی برادرشوهرم فوت کرد ما اصلا تنهاشون نذاشتیم

(خانواده شوهرم رسم دارن تاچهلم وما هم تاسال مرحوم، خانواده عذا دار رو تنهانمیذاریم در حالی که اونا همه رفت وآمدشون توی 3بار خلاصه شد) 

خلاصه که بعد از فوت پدرم هم شوهرم بیرونم کرد و اسباب و. اثاثیه رو بار زد اورد همین خونه پدرش

منم شکایتش کردم

دیوار کشی کردن

برگشتم

نوه شون فوت کرد واسه عرض تسلیت نرفتم خونشون

حتی واسطه فرستادن و خواستن مراسم نوه شونو تو خونه من برگزار کنن

با واسطه با مهمانا بیرونشون کردم

الانم قطع ارتباط کاملیم

ولی اونا ول کن نیستن و تمام تلاششونو میکنن که باز بیان خونه من، حتی حاضر نشدن یه عذرخواهی ساده هم بکنن،، تازه ازم طلب هم دارن خانوادگی... 

و شوهرمم میگه ببخش و بگذر وفلان ودنیا دوروزه

گفتم اره دنیا دو روزه ومن دلم نمیخواد دو روزمو. خانواده تو خراب کنن، میخوام حال دلم خوب باشه

ولی اینجا بودنم به حدی حالمو. خراب میکنه که خارج از توصیفه

رسما از این روستا متنفرم

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
الان‌خوبی؟بمیرم برات🥲

خدا نکنه

بله خوب شدم

ادامه داستانمم بخون

خلاصه تو همون خونه اجاره ای بودیم که باز سال بعدش بابای جوونم تصادف میکنه وفوت میکنهمراسمش هم دو سه ...

هیچ وقت نبخششون 

و همه تلاشتو بکن از اون خونه بری

چقد خوشحال شدم الان حالت خوبه و از خودت دفاع میکنی🥰😍

.

هیچ وقت نبخششون و همه تلاشتو بکن از اون خونه بریچقد خوشحال شدم الان حالت خوبه و از خودت دفاع میکنی🥰 ...

آره الآن عاقل شدمـ

اون. موقع خیلی احمق بودم

شوهرم مث چسب چسبیده بهشون

هیچ وقت نبخششون و همه تلاشتو بکن از اون خونه بریچقد خوشحال شدم الان حالت خوبه و از خودت دفاع میکنی🥰 ...

آره الآن عاقل شدمـ

اون. موقع خیلی احمق بودم

شوهرم مث چسب چسبیده بهشون

شوهرم حاضر منو. طلاق بده ولی ازخانواده ش. جدا نشه

آره الآن عاقل شدمـاون. موقع خیلی احمق بودمشوهرم مث چسب چسبیده بهشون

خدا لعنت کنه هر چی شوهر بچه ننه است اول هم بی غیرت شوهر خودما ۱۵ سال تو خراب شدشون زندگی میکنم روانی شدم به قرآن

خدا لعنت کنه هر چی شوهر بچه ننه است اول هم بی غیرت شوهر خودما ۱۵ سال تو خراب شدشون زندگی میکنم روانی ...

احمقای نفهم سوسول عرضه یه خونه گرفتنو ندارن