2777
2789
عنوان

کم خونی شدید

77 بازدید | 15 پست

سلام دوستان مادر من هموگلوبینش شش بود که دو واحد خون تزریق کردن وارجاع دادن به متخص خون بعدش مشخص شد که کمبود ویتامین  b12 داره که مکمل مصرف می‌کنه ولی حالش خیلی بده شنبه وقت دکتر دارهمیترسم تا اون موقع بلایی سرش بیاد کسی تجربه ای داره کمکم کنه لطفا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید وقتتونو میگیرم مادرم مبتلا به لوسمی حاد هستش به نظرتون این بیماری درمان داره؟

خواهش می کنم. اگر سن و شرایط جسمی اجازه بده، پیوند مغز استخوان انجام میشه که بیماری را درمان می کنه. درمان های دیگه بیشتر برای کنترل بیماری هستند. 

امیدوارم بیماری مادرتون خوب به درمان جواب بده و کنترل بشه. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
۵۹سالشونه پیوند تا چند سالگی امکان داره؟

به جز سن فاکتورهای مهمتری را هم در نظر می گیرند که نداشتن بیماری زمینه ای هست از جمله دیابت، فشار خون، بیماریهای قلبی، عروقی و ...اینکه چه نوع لوکمی هست هم در تصمیم گیری مهم هست.  معمولا تا سن ٦٥ هم امکان پیوند مغز استخوان هست. در نهایت پزشک با در نظر گرفتن تمام شرایط، تصمیم می گیرند پیوند به نفع بیمار هست یا خیر...

به جز سن فاکتورهای مهمتری را هم در نظر می گیرند که نداشتن بیماری زمینه ای هست از جمله دیابت، فشار خو ...

هیچ بیماری زمینه ای نداره تا الان سالم سالم بود حتی یک عمل هم نداشته تاالان 

هیچ بیماری زمینه ای نداره تا الان سالم سالم بود حتی یک عمل هم نداشته تاالان

از پزشکشون بپرسید که ایا مادرتون می تونند پيوند بشن. 

از پزشکشون بپرسید که ایا مادرتون می تونند پيوند بشن.

سلام مادرم ۵۸ساله و مبتلا به aml هستن دکتر گفته باید پیوند بشه از فرزندانش میتونه نمونه بگیره؟ یا خواهر برادراش که بالای شصت سال هستن

سلام مادرم ۵۸ساله و مبتلا به aml هستن دکتر گفته باید پیوند بشه از فرزندانش میتونه نمونه بگیره؟ یا خو ...

سلام. اهدا کننده و پیوند گيرنده باید با هم سازگاری داشته باشند. یک سری پروتئين روی سطح سلول‌های بدن هست به نام HLA که باید تا حد امکان بین دو فرد مشابه باشند تا پیوند رد نشه. شانس تشابه در بین خواهر و برادرها بیشتر هست معمولا. ولی بدون انجام تست نمیشه دقیقا گفت. اهدا کننده باید در سلامت کامل باشند، هیچگونه بیماری نداشته باشند، دارو مصرف نکنند و ترجیحا بین ١٨ تا ٤٥ سال باشند.