سلام دوستان مادر من هموگلوبینش شش بود که دو واحد خون تزریق کردن وارجاع دادن به متخص خون بعدش مشخص شد که کمبود ویتامین b12 داره که مکمل مصرف میکنه ولی حالش خیلی بده شنبه وقت دکتر دارهمیترسم تا اون موقع بلایی سرش بیاد کسی تجربه ای داره کمکم کنه لطفا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به جز سن فاکتورهای مهمتری را هم در نظر می گیرند که نداشتن بیماری زمینه ای هست از جمله دیابت، فشار خون، بیماریهای قلبی، عروقی و ...اینکه چه نوع لوکمی هست هم در تصمیم گیری مهم هست. معمولا تا سن ٦٥ هم امکان پیوند مغز استخوان هست. در نهایت پزشک با در نظر گرفتن تمام شرایط، تصمیم می گیرند پیوند به نفع بیمار هست یا خیر...
به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم
سلام مادرم ۵۸ساله و مبتلا به aml هستن دکتر گفته باید پیوند بشه از فرزندانش میتونه نمونه بگیره؟ یا خو ...
سلام. اهدا کننده و پیوند گيرنده باید با هم سازگاری داشته باشند. یک سری پروتئين روی سطح سلولهای بدن هست به نام HLA که باید تا حد امکان بین دو فرد مشابه باشند تا پیوند رد نشه. شانس تشابه در بین خواهر و برادرها بیشتر هست معمولا. ولی بدون انجام تست نمیشه دقیقا گفت. اهدا کننده باید در سلامت کامل باشند، هیچگونه بیماری نداشته باشند، دارو مصرف نکنند و ترجیحا بین ١٨ تا ٤٥ سال باشند.
به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم