2777
2789
اول چیزی که به ذهنم رسید تا قبل ۳۰ سالگی اگه هم بعد فوقش ۳۲🙄😁

وای چقدر دور ☹️

کاش نهایت تا یه سال دیگه بود

اخه میدونی تا یه سنی میشه با پدر مادر زندگی کرد از یه جا به بعد سخت میشه از اونطرفم تنهایی فشار میاره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقدر دور ☹️کاش نهایت تا یه سال دیگه بوداخه میدونی تا یه سنی میشه با پدر مادر زندگی کرد از یه جا ...

من نگفتم که دوره زمانش عزیزم 

احتمال زیاد تا قبل ۳۰ ینی یه سال دیگه هم ممکنه بشه

یاشاسین تمام توتلر(≚ᄌ≚)ℒℴѵℯ❤

من نگفتم که دوره زمانش عزیزم احتمال زیاد تا قبل ۳۰ ینی یه سال دیگه هم ممکنه بشه

اهاااان که اینطور پس خدا کنه زودتر باشه

برام دعا کن مهربونم ❤️🥰دعا کن ادمی که میاد همونی باشه که سالها ارزوشو داشتم اگه همچین پسری البته وجود داشته باشه تو دنیا😅

اهاااان که اینطور پس خدا کنه زودتر باشهبرام دعا کن مهربونم ❤️🥰دعا کن ادمی که میاد همونی باشه که سال ...

خدا برا همه یه جفت افریده تو اگه بعد پیدا کردنشم سازش داشته باشی زندگیت گلستون میشه

ایشالا به ارزوت برسی عزیز دلم

خدا برا همه یه جفت افریده تو اگه بعد پیدا کردنشم سازش داشته باشی زندگیت گلستون میشهایشالا به ارزوت ب ...

اره صددرصد ولی خب پسرای الانو که نگاه میکنم میفهمم که خیلی اون مردی که من انتظار دارم نایاب شده...

من سازش داشته باشم؟در چه موردی منظورته؟

حستونو نسبت به منم بگید لطفا😃

خیلی دوس دارین به خودتون برسین 

مثبت اندیش 

مهربون

خنده رو 

ولی بعضی وقتا ثبات اخلاقی ندارین 

وایب خوبی به آدم میدین

عزیزم من هنوز ۱۸ سالمه ولی این حس شما کم کم به سراغ منم میاد که باید خودمو سروسامون بدم حتی اگه مستق ...

عزیز دلممم😍 هنوز شما خیلی وقت داری حتما تمرکز کن رو یه کار خوب از همین الان سعی کن یه حرفه حتما بلد باشی

و درستم بخون 

که اگه با درس نتونستی شغل مناسبی داشته باشی با اون حرفه ای که بلدی کسب درامد کنی

اره صددرصد ولی خب پسرای الانو که نگاه میکنم میفهمم که خیلی اون مردی که من انتظار دارم نایاب شده...من ...

اره مرد زندگی کم شده این به زنم مربوط میشه زنو شوهر همدیگرو درک کنن سازش داشته باشن پایدار میشن باید احترام حفظ بشه که ارزشتون زیاد شه اون وقت طرف نمیزاره از دستش در بری و خیلی محکم نگهت میداره

عزیز دلممم😍 هنوز شما خیلی وقت داری حتما تمرکز کن رو یه کار خوب از همین الان سعی کن یه حرفه حتما بلد ...

مرسی از راهنماییت 😘خیلی به این موضوع فکر میکنم و میخوام انجام بدم