2777
2789

ولش کن 

جدی میگم 

پیام دادن دلتنگی رو برطرف نمیکنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلتنگی همون وابستگیه 

تو بهش وابسته شدی که الان دلتنگشی 

اگه واقعا تورو بخواد 

اونم به تو وابسته باشه دل اونم الان برات تنگ میشه و بهت پیام میده به هر طریقی

اما ممکنه تو الان دلتنگ کسی باشی که اصلا تو براش مهم نیستی

خودتو کوچیک نکن عزیزم

و دویدُ افتاد اما بلند شد، باید می رسید!🌱'

کاری نمیشه کرد.اگر نتیجه ای نداره باید رها کرد

من امروز بلاک کردم 

خیلی وقت بود درگیر بودم 

ولی واقن دیگه باید ی جا گذاشت و رفت و تموم کرد

منم دلم تنگه

من خودم دلم تنگه 

ولی خودم رفتم از رابطه 

دیگه رفتاراش غیر قابل تحمل بود 

انگار باید بین هزار تا دختر میکشیدمش بیرون تا مال من بشه 

تصمیم گرفتم ب جای اینکار سخت بلاکش کنم و برم و راحت کنم خودمو

دلتنگی همون وابستگیه تو بهش وابسته شدی که الان دلتنگشی اگه واقعا تورو بخواد اونم به تو وابسته باشه د ...

آخه میدونی سی روز سرکار هستش پانزده روز خونش الان شنیدم میخواهد بیاد بیشتر دلم تنگش شده پسرخالمه سه سال باهم بودیم

من خودم دلم تنگه ولی خودم رفتم از رابطه دیگه رفتاراش غیر قابل تحمل بود انگار باید بین هزار تا دختر م ...

بهترین تصمیم رو گرفتی آفرین ♥️♥️♥️♥️

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
من خودم دلم تنگه ولی خودم رفتم از رابطه دیگه رفتاراش غیر قابل تحمل بود انگار باید بین هزار تا دختر م ...

ولی من اینقدر سخت مه تنهام هیچ دوستی هم ندارم با هیچ کس حرف نمیزنم