2777
2789

۳۸ هفته هستم در کل از یکی دو ماه پیش همینطوری یهویی از سینه هام شیر میاد کم هم نیس بگم که در حد چند قطره اس!! 

عین شیر فواره میزنه یعنی از روی لباس لکه شیر میوفته که از جای سینه ام تا پایین شکمم یهویی میریزه

به نظرتون بعد زایمان هم شیرم همینطوری زیاده؟ غصشو نخورم😅 که ی وقت شیرم کم نباشه

اوه از الان؟ 

من تاحالا اینجوری ندیدم فکرکنم عادی باشه ولی بازم له دکترت بگو

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید سوال میکنم با دست فشار ندادین ؟چون معمولن تا قبل زایمان نباید شیر فوران کنه قدیما می گفتن سر سینه رو فشار ندین که سرشون باز میشه و شیر میاد و اذیت میکنه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
عزیزم🥺منم اینطور بودم.همسرم نصف شب صدام زد دیدم شیر اومده بود جمع شده بود توی نافم🥺😅خم که میشدم ب ...

بعد بدنیا اومدن بچتون شیرتون کم نبود؟ 

اخه دور و اطرافم هر کیو می بینم شیرش کمه میترسم برا منم کم باشه

البته با خودم میگم از الان من اینقدر شیر دارم که اینطوری میریزه بعدا حتما مشکلی پیش نمیاد برا شیردهی😂🚶🏼‍♀️

ببخشید سوال میکنم با دست فشار ندادین ؟چون معمولن تا قبل زایمان نباید شیر فوران کنه قدیما می گفتن سر ...

ی بار همون موقع که سه ماهم بود این سینه ام که ازش خیلی شیر میاد خیلی خارش و درد داشت من یکم ی کوچولو نوکشو فشار دادم دیدم ی مایعی ازش خارج شد بعد اومدم تاپیک زدم اینجا بهم گفتن فشار نده دیگه بعد اون فشار ندادم

الان با اینکه فشارش نمیدم فرقی نمیکنه وایساده باشم نشسته باشم خود به خود یهو میبینم کل لباسم خیس شده

مگه نباید شیر از روز زایمان بیاد اینجور که شیرت واسه بچه سنگین میشه چون آغوز وشیر ابکی تو این دوماه ...

ببین دقیق شیر نیس ی وقتایی ی مایع بیرنگ ی وقتایی زرده 

این زرده یکم غلیظ تره از اون بی رنگه نمیدونم دیگه