2777
2789

من مدتها با آقایی رابطه لانگ داشتم 

من ایران و ایشون آلمان بود 

بعد از چند ماه فهمیدم زنی کنارش زندگی میکنه و یه پسر ۲۱ ساله داره و کلی دروغ دیگه گفته 

بعد گفت ما از هم جدا شدیم فقط بخاطر پاس گرفتن با همیم 

التماس کرد یه کشور اطراف ببینمش 

رفتم و دیدمش ای کاش نمی دیدمش 

یه آدم همیشه مست و لاابالی و زورگو 

حتی بزور ازم رابطه خواست من به گریه افتادم 

وقتی برگشتم تصمیم گرفتم تمومش کنم 

اون آقا ۵۲ ساله و من ۴۰ سالمه 

وقتی گفتم دیگه نمیخوامش حسابی عصبانی شد و شروع کرد به تهدید کردن اول عکسامو توی اینستا پخش کرد

منم پلیسو در جریان گذاشتم ولی چون ایران نیست فعلا کاری نتونستم بکنم 

الانم تهدید کرده اگه باهاش حرف نزنم آدماشو میفرسته سراغم سرم بلا بیارن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم هرچی بیشتر بترسی وقیح تر میشه

بگو هر غلطی میخوای بکن

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

بگو بیا 🖕🏻 مرتیکه پیر بز😏زنگ بزن ب زنش همه چیو بگو که اسید بریزه رو چیز شوهرش 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

اشتباه از خودت هم بوده

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

شکایت کن خیلی جدی عزیزم اونا هم بلدن چکارکنن هرجا باشه به پلیس بین المللی کشورن خبر میدن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

زنه میدونه خیای وقته میدونه بهش گفته من عاشق اینم به همه گفته

تازه مزش رفته زیر دندونش چ اشتباهی کرده ادرس ایرانت دادی.حداقل جاتو عوض کن ی مدت برو سفر زیارتی مشهد خط و گوشیتم عوض کن

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
زنه میدونه خیای وقته میدونه بهش گفته من عاشق اینم به همه گفته

چقدر این آشغاله بلاکش کن و شکایت کن ازش 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

یبار برای یه کاری پاسپورتم و گرفت از روی مشخصات م محل زندگیمو پیدا کرد

هم میتونی از طریق سفارت توی آلمان شکایتتو پیگیری کنی هم میتونی محل زندگیتو عوض کنی

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*